Online tickets

Menu Sluit

Show: Koken met Mendel-chef

Hoe experimenteel kan koken zijn?
New
8+
Heb jij al gehoord van de Mendel-chef, de rijzende ster aan het culinaire firmament? Deze chef komt speciaal naar Technopolis voor de live opnames van het nieuwe tv-programma “Koken met Mendel-chef”! Alle spotlights zijn op de even briljante als excentrieke kok gericht terwijl deze het ene na het andere experimentele gerecht bereidt.

Komt het water je al in de mond?

Misschien toch een piepkleine waarschuwing voor de fijnproevers onder ons: de Mendel-chef maakt graag gebruik van wel héél bijzondere ingrediënten. En hier en daar een grote vlam of luide knal in de keuken? Dat hoort er allemaal bij. (Of daar gaan we toch van uit…) En wanneer je denkt dat alles in de soep loopt, dan bedenkt de Mendel-chef wel een geniale oplossing!

Neem plaats in het publiek en laat je verrassen door een gulle portie bijzondere kost overgoten met een wetenschappelijk sausje en afgekruid met een vleugje humor. Een show om met je ogen en oren van te smullen!

Praktisch

Inbegrepen in je dagticket
30 min.
Tot 2 keer per dag op zaterdag en zondag tijdens niet-schoolvakanties. Meerdere keren per dag tijdens schoolvakanties.
Kegel

Buy your tickets cheaper online

Online you pay € 1 less per ticket. Moreover, you can walk past the queue at the checkout and give yourself more time to experiment!