N’oubliez pas d’acheter votre ticket en ligne et/​ou d’enregistrer votre visite.
Car comme nous, vous respectez toutes les mesures ?
Plus d'infos

Volg nu de nieuwe videoreeks LabKlap!

Maak kennis met deze jonge wetenschappers
Zit je lekker comfortabel? Stem dan snel af YouTube, waar onze nieuwe videoreeks LabKlap draait! Wekelijks klappen veelbelovende jonge wetenschappers honderduit over hun onderzoek en wat hen drijft. Daarbij krijg je een unieke blik achter de schermen van de labo’s en onderzoekruimtes van 8 verschillende hogescholen en universiteiten in Vlaanderen.

Buiten het labo zijn de jonge wetenschappers in LabKlap gewone mensen zoals jij en ik. Maar eens ze hun labojas aantrekken, doen ze hun best om de wereld van morgen een beetje beter te maken. Als ze meededen in een stripverhaal of blockbuster, dan noemden we hen… superhelden! Hun geheim? Stuk voor stuk gingen ze destijds voor een STEM-studierichting. Daardoor kunnen ze nu elke dag meezoeken naar oplossingen voor de problemen van morgen.

In 12 afleveringen maak je kennis met evenveel jonge wetenschappers die met veel trots hun werk voorstellen. Zo krijg je een unieke blik achter de schermen van heel wat verschillende wetenschapsdomeinen. Elke week op maandag verschijnt een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal. Zorg dat je geen enkele aflevering mist!

Elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering op YouTube!