20
Navigeer dropdown

Alle praktische info omtrent een bezoek vind je steeds terug op deze website. Technopolis is gemakkelijk bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer.

Telefonisch contact

Tijdens het weekend zijn onze medewerkers druk in de weer om elke bezoeker een topdag te bezorgen. Daarom kunnen we geen informatie geven over reservaties.

We vragen je dan ook vriendelijk om tijdens het weekend zo weinig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen en enkel te bellen voor dringende zaken, zoals gereserveerde verjaardagsfeestjes en evenementen. Hiervoor kan je altijd terecht op het nummer 015 34 20 00.  

Voor informatie over reservaties voor groepen en/of scholen of voor verjaardagsfeestjes staat ons  Info- & Reservatieteam graag klaar voor jou van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.

Waar kan je ons vinden?

Technologielaan
B-2800 Mechelen
+32(0)15 34 20 00 (in het weekend enkel voor dringende gevallen)
info@technopolis.be

Wanneer mogen we je verwachten?

   

Hoe bereik je Technopolis?

img

Met de wagen

Via de autosnelweg: Technopolis ligt langs de E19 (Brussel-Antwerpen). Neem afrit 10 Mechelen-Zuid en je rijdt rechtstreeks de grote gratis parkeerruimte op.

Kom je via de ring van Mechelen? Volg dan richting het station "Mechelen". Aan het station rijd je de viaduct over richting E19. Vlak voor de oprit van de autosnelweg zie je Technopolis liggen.

Gratis parking

Technopolis heeft een grote gratis parking. Geen plaats meer vooraan? Aan de achterzijde van het gebouw is nog meer gratis parkeerplaats.

Met de trein

Neem de trein tot het station "Mechelen".
Surf naar detrein.be voor de meest recente reisinformatie.

Neem aan de voorkant van het station bus 282 of 682 tot vlakbij Technopolis. Op weekdagen is er een busverbinding om het halfuur. Surf naar www.delijn.be voor de meest recente reisinformatie.

Met de speciale B-Dagtripformule (één kaartje voor trein, bus en toegang) bezoek je Technopolis extra voordelig.

Opgelet! Scholen kunnen genieten van een speciaal B-Dagtriptarief. Reserveer eerst je bezoek aan Technopolis en neem dan contact op met de cel groepsreizen van de NMBS (tel. 02 528 28 28).

Met de fiets

Bij het buitenkomen van het station van Mechelen ga je links de brug over. De Stationstraat die je volgt, gaat over in de Postzegellaan. Na de verkeerslichten, sla je de tweede straat rechts in (Kruisbaan). Op de Kruisbaan neem je de eerste straat links (Zwartkloosterstraat). Op het einde van deze straat volg je de wegwijzer naar Technopolis en draai je links mee de tunnel in. Deze leidt je tot op de Zemstbaan. Even verderop draai je rechts de parking van Technopolis op. Je fiets kun je kwijt in de gratis overdekte fietsenstalling.
Klik hier voor een plan.

Ontleen een blue-bike aan het station van Mechelen voor slechts € 1. De fiets is 24u beschikbaar en je brengt hem nadien terug naar het station. Meer informatie vind je op www.blue-bike.be.

Kom je uit de richting van Zemst? Volg dan de Brusselsesteenweg richting Mechelen. Ter hoogte van meubelzaak Peremans (rechts) volg je de wegwijzer naar Technopolis en sla je linksaf. Op het einde van de Abeelstraat neem je links de Zemstbaan. Even verderop draai je rechtsaf de parking van Technopolis op. Je fiets kun je kwijt in de gratis overdekte fietsenstalling.

Te voet

Aan het station van Mechelen volg je de Stationsstraat die overgaat in de Postzegellaan. Na de verkeerslichten, sla je de tweede straat rechts in (Kruisbaan). Op de Kruisbaan neem je de eerste straat links (Zwartkloosterstraat). Op het einde van deze straat volg je de wegwijzer naar Technopolis en ga je links mee de tunnel in. Deze leidt je tot op de Zemstbaan. Even verderop wandel je rechts de parking van Technopolis op.
Klik hier voor een plan.

Kom je uit de richting van Zemst? Volg dan de Brusselsesteenweg richting Mechelen. Ter hoogte van meubelzaak Peremans (rechts) volg je de wegwijzer naar Technopolis en ga je linksaf. Op het einde van de Abeelstraat neem je links de Zemstbaan. Even verderop ga je rechtsaf de parking van Technopolis op.

Met de lijnbus

De lijnbussen 282 en 682 passeren op regelmatige tijdstippen aan de Technopolis-halte. Plan je route op de website van De Lijn. De bussen vertrekken aan het station van Mechelen.

Vertrek je vanuit de luchthaven Brussel Nationaal in Zaventem, dan kun je bus 282 of 682 nemen tot aan Technopolis.

Raadpleeg hier de uurregeling van de bussen van en naar Technopolis.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.