Technopolis is open
van 9u30 tot 17u
Bushalte aan kegel 02

Bereikbaarheid en contact

Bereikbaarheid en parking

Technopolis is gevestigd in Mechelen-Zuid, vlak aan de op- en afrit E19 die Antwerpen en Brussel met mekaar verbindt. Het doe-centrum is vlot bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met de auto, te voet of met de fiets.

Technopolis heeft een grote gratis PARKING!

Geen plaats meer vooraan? Aan de achterzijde van het gebouw is nog meer gratis parkeerplaats.

Contact

Vraagje over ons aanbod, jouw reservatie of nog iets anders?
Stuur een mail naar info@technopolis.be!

Vraagje over jouw bedrijfsevenement in Technopolis?
Stuur dan een mail naar event@technopolis.be!

Technologielaan
2800 Mechelen
015 34 20 00 (op weekdagen, uitgezonderd feestdagen)

Zo bereik je Technopolis vlotjes...

Met de wagen

Via de autosnelweg: Technopolis ligt langs de E19 (Brussel-Antwerpen). Neem afrit 10 Mechelen-Zuid en je rijdt rechtstreeks de grote gratis parkeerruimte op.

Kom je via de ring van Mechelen? Volg dan richting het station "Mechelen". Aan het station rijd je de viaduct over richting E19. Vlak voor de oprit van de autosnelweg zie je Technopolis liggen.

20120131 groterrouteplan2012 crop 01 72dpi

Met de fiets

Bij het buitenkomen van het station van Mechelen ga je links de brug over. De Stationstraat die je volgt, gaat over in de Postzegellaan. Na de verkeerslichten, sla je de tweede straat rechts in (Kruisbaan). Op de Kruisbaan neem je de eerste straat links (Zwartkloosterstraat). Op het einde van deze straat volg je de wegwijzer naar Technopolis en draai je links mee de tunnel in. Deze leidt je tot op de Zemstbaan. Even verderop draai je rechts de parking van Technopolis op. Je fiets kun je kwijt in de gratis overdekte fietsenstalling. Klik hier voor een plan.

Ontleen een blue-bike aan het station van Mechelen voor slechts € 1. De fiets is 24u beschikbaar en je brengt hem nadien terug naar het station. Meer informatie vind je op www.blue-bike.be.

Kom je uit de richting van Zemst? Volg dan de Brusselsesteenweg richting Mechelen. Ter hoogte van meubelzaak Peremans (rechts) volg je de wegwijzer naar Technopolis en sla je linksaf. Op het einde van de Abeelstraat neem je links de Zemstbaan. Even verderop draai je rechtsaf de parking van Technopolis op. Je fiets kun je kwijt in de gratis overdekte fietsenstalling.

Met de trein

Neem de trein tot het station "Mechelen".Surf naar nmbs.be voor de meest recente reisinformatie.

Neem aan de voorkant van het station bus 282 of 682 tot vlakbij Technopolis. Op weekdagen is er een busverbinding om het halfuur. Surf naar www.delijn.be voor de meest recente reisinformatie.

Met de speciale B-Dagtripformule (één kaartje voor trein, bus en toegang) bezoek je Technopolis extra voordelig.

Opgelet! (School)groepen kunnen genieten van het groepsbiljet.
Bushalte aan kegel 02

Met de lijnbus

De lijnbussen 282 en 682 passeren op regelmatige tijdstippen aan de Technopolis-halte. Plan je route op de website van De Lijn. De bussen vertrekken aan het station van Mechelen.

Vertrek je vanuit de luchthaven Brussel Nationaal in Zaventem, dan kun je bus 282 of 682 nemen tot aan Technopolis.

Raadpleeg hier de uurregeling van de bussen van en naar Technopolis.

Te voet

Aan het station van Mechelen volg je de Stationsstraat die overgaat in de Postzegellaan. Na de verkeerslichten, sla je de tweede straat rechts in (Kruisbaan). Op de Kruisbaan neem je de eerste straat links (Zwartkloosterstraat). Op het einde van deze straat volg je de wegwijzer naar Technopolis en ga je links mee de tunnel in. Deze leidt je tot op de Zemstbaan. Even verderop wandel je rechts de parking van Technopolis op.

Kom je uit de richting van Zemst? Volg dan de Brusselsesteenweg richting Mechelen. Ter hoogte van meubelzaak Peremans (rechts) volg je de wegwijzer naar Technopolis en ga je linksaf. Op het einde van de Abeelstraat neem je links de Zemstbaan. Even verderop ga je rechtsaf de parking van Technopolis op.

Bereikbaarheid technopolis