Niet inbegrepen | Vanaf 1,20m

Birdly

Verken de wereld in virtual reality
Deze zomer vliegen we erop uit. Dwars door de straten van New York, Chicago, Zurich en Milaan, en helemaal tot in Jurassic Parc. En dat zonder ook maar één stap in een vliegtuig of één stap buiten Technopolis te zetten.

Altijd al eens willen vliegen als een vogel? Plat op je buik, met je armen gespreid en de wind in je haren? Probeer dan deze zomervakantie Birdly uit, dé virtual reality-ervaring van het moment.
Birldy 1

Vlieg als een vogel

Net als een echte vogel fladder je met je armen en gebruik je je hele lichaam om door het luchtruim te klieven. Geavanceerde robotica en 3D simulatietechnieken maken de illusie dat je écht tussen de wolkenkrabbers en dino’s vliegt compleet. Je voelt én hoort zelfs de wind langs je oren zoeven.

Birdly Barriererif

Zwem als een schildpad

Met Birdly kan je ook als een echte zeeschildpad in het Groot Barrièrerif zwemmen. Door op je buik te gaan liggen en te bewegen als een echte schildpad, voelt het alsof je tientallen meter onder de zeespiegel duikt.

Doe mee aan een race

Je voelt de adrenaline dubbel door je lijf gieren tijdens de Wingsuit Race en VRace. Ontsnap aan de realiteit in een adembenemende vlucht tussen bergtoppen of een futuristische race door de ruimte. 

Dit moet je weten

€ 6 voor 1 ticket. Vanaf 2 tickets betaal je slechts € 5 per ticket. Je kan deze online kopen of aan het onthaal in Technopolis.
Met 1 ticket kan 1 bezoeker 1 type ervaring uitproberen. Birdly zit niet inbegrepen in je dagticket voor Technopolis en/of Insectopia.
De ervaring zelf duurt 2 à 3 minuten. Een medewerker geeft je eerst nog een woordje uitleg.
De software heeft een beetje tijd nodig om tussen ervaringen en locaties te schakelen. Om wachttijden te beperken, kan het zijn dat je zelf geen ervaring of locatie kan kiezen.
Van 2 juli tot 31 augustus 2022
Niet geschikt wanneer je zwanger of kleiner dan 1,20 m bent.
Birdly Jurassic

Over Birdly®

Birdly is een uniek platform dat virtual reality naar ongekende hoogtes tilt. De simulator stond al in musea, trekpleisters, luchthavens… over de hele wereld.

Birldy 5

Duurzaam op vakantie

Vliegen met een vliegtuig? Geen haan die daar nog naar kraait. Wat denk je, ga(ai) jij deze zomer je vleugels uitspreiden en de wereld verkennen? Dankzij Birdly kan het zonder een grote ecologische voetafdruk achter te laten. Een echte must deze zomer!