Update 23/10/2020 — Technopolis en Dinopolis blijven OPEN! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig.
Kom veilig op bezoek

Dé beste all-in deze zomer?

Vertrek op science trip naar Technopolis
De beste all-in formule? Die vind je ongetwijfeld bij Technopolis, jouw favoriete vakantiebestemming tijdens de zomervakantie. Op jou wacht een vijfsterrenverblijf met alles er op en eraan! Laat je verwennen met entertainment van de bovenste plank, dolle pret in onze waterattractie, pittige proevencocktails à la carte en een excursie vol ontdekkingen. Bovendien beloven we je een veilige uitstap zonder zorgen over corona: dát is jouw reisgarantie. Klaar om in te checken? Ga dan nu naar de registratie- en ticketmodule! Post nadien je vakantiefoto op sociale media en ontvang een gratis retourticket.

Profiteer van onze zomerse all-in formule!

Zomervakantie all in deal 2

Vliegreis en vijfsterrenverblijf

Stap aan boord van onze vliegsimulator en beeld je in dat je op een exotische bestemming belandt! Moe van al dat reizen? Dan staat je een comfortabel spijkerbed te wachten.

Zomervakantie all in deal 5

Dolle waterpret

Er gaat niets boven even plonzen in onze waterattractie! Wist je dat je er niet alleen bijleert over water, maar dat je er ook een bijzonder zeldzame octopus kan spotten? En dat je er rechtop in een zeepbel kan staan?

Zomervakantie demos

Pittige proevencocktail

Wat zal het zijn voor jou? Een mysterieuze cocktail met ijs dat niet “smelt”? Of ga je eerder voor een pittige proevencocktail? Kies à la carte uit onze lijst met meest gesmaakte experimenten en zet je schrap voor een kleurrijke mix van rook, vlammen en knallen!

Zomervakantie show

Entertainment van de bovenste plank

Leun achterover in ons auditorium en geniet van onze shows ‘Blazen ballonnen zichzelf op?’ en ‘Quiz-o-polis’! Bij aankoop van je boarding pass, krijg je bovendien de hele zomer lang gratis toegang tot de online show 'Robin wil naar de maan'.

Zomervakantie all in deal 3

Excursie vol ontdekkingen

Doe verrassende ontdekkingen tijdens een excursie in onze Doe-tuin! Een gids heb je niet nodig in onze jungle van experimenten, maar houd je ogen wijd open wanneer je de voetsporen van het meest gevaarlijke dier ter wereld volgt of over een levende brug wandelt!

ISCSMD 2016 Wetenschapsfeest 21

Bekijk het volledige dagprogramma

Ontdek op voorhand wat je allemaal te wachten staat tijdens je science trip!

Ontvang een gratis retourticket!

Groetjes uit Technopolis!

Bevalt onze zomerse all-in-deal je? Dan kom je toch gewoon een keer terug!

Post je beste vakantiefoto in Technopolis op Instagram met tag @Technopolis_Be of op Facebook met tag @Technoplismechelen en we bezorgen jou een gratis online retourticket dat 1 jaar geldig is.

Tip: geef jouw foto een postkaartlook via onze nieuwe filter op Instagram.

Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2020.
Zomeractie gratis ticket

Zorgeloos genieten van jouw science trip

Jouw reisgarantie

Om jou tijdens de zomervakantie een veilige en zorgeloze science trip te bezorgen, hebben we een hele reeks maatregelen genomen.

Zo ontvangen we minder bezoekers tegelijk en hebben we ons aanbod aangepast. Opstellingen die in het licht van de coronacrisis niet voldoende veilig zijn, werden tijdelijk afgesloten.

Heb je vragen of suggesties, spreek gerust ter plaatse een van onze monitoren aan. Je herkent hen aan hun knalrode hemd.

Je kan voorlopig enkel online tickets kopen. Ben je abonnee? Dan hoef je in de ticket-en registratiemodule enkel nog aan te geven wanneer je langs komt.
Shop meisje

Vergeet je souvenir niet!

Passeer zeker langs onze gift shop voor een leuke herinnering aan jouw onvergetelijke science trip naar Technopolis.

Klaar om in te checken?

Voor jouw veiligheid laten we slechts een beperkt aantal bezoekers toe. Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, kan je enkel online tickets te kopen en vragen we je de dag van je science trip aan te geven. Reserveer tegelijk je plekje voor onze shows en demo’s, zodat je zeker alles uit onze zomerse all-in haalt!