Om Technopolis te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info

Demo De Proeverij

Klaar voor een pittige proevencocktail op woensdag?
8+
Wat zal het zijn voor jou? Een drankje extra prik, een trio van cola of een Malibu Run? In onze Proeverij trakteren we je op een pittige proevencocktail! Maar pas op, want niets is wat het lijkt…

Laat je trakteren op een reeks proeven

Als onze Proeverij opent, ren dan meteen naar de toog en maak een keuze uit onze kaart. Onze barvrouw of barman van dienst bereidt zonder problemen de ene na de andere special. Een trio van cola of een digestief van ’t huis? Of mag het wat exotischer zijn en ga je voor een Bā Bā Kēngdào Gāoliáng Jiǔ? Het is maar een woord…

Dronken word je niet van onze experimenten, maar we durven wedden dat onze Malibu Run je behoorlijk uit evenwicht zal brengen.

Zonder dat je er erg in hebt leer je bij over de prik in je frisdrank, het zwaartepunt van een colaflesje, de lucht in je cake en zoveel meer. Daar toosten we op: schol!

Demo De Proeverij 35
Demo De Proeverij 36

Praktisch

Inbegrepen in je dagticket
Vanaf 8 jaar
10 tot 15 min.
Op woensdagnamiddag

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.