Feesten en ontdekken

Je bezoek aan Technopolis heeft je zin gegeven om nog meer te doen en te ontdekken? Wat dacht je ervan om thuis op ruimtemissie te gaan met onze gloednieuwe WOWbox? Of om je verjaardag of communie bij ons te komen vieren? Misschien is onze TechniekClub 2.0 jou wel helemaal op het lijf geschreven.
WO Wbox 3
Nieuw
8-11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox

Wat kan er mislopen tijdens een ruimtemissie? Heel wat. Dat ontdekken astronauten Noor, Imran en robot Castor wanneer ze op Mars landen. Ze zijn niet geland waar ze moesten landen en tot overmaat van ramp heeft Noor haar voet bezeerd.

Kan jij toch hun ruimtemissie doen slagen? Bestel onze WOWbox online en trek op een wow-wat-is-me-dat ruimteavontuur.

Ontdek meer
10+

TechniekClub 2.0

Tijdens TechniekClub 2.0 leer je heel wat nieuwe technieken aan, waarmee je vervolgens iets in elkaar steekt waar de beste doe-het-zelver jaloers op zou zijn. En vanwaar de 2.0? Wij bepalen niet langer wat jij maakt! Dat opent eindeloos veel mogelijkheden…

Ontdek meer
Verjaardag meisje
5-12 jaar

Vier je verjaardag

Boek nu een origineel verjaardagsfeestje met boeiende avonturen. Nodig al je vrienden en klasgenoten uit om mee te doen. En ook de begeleider doet actief mee en leert heel wat bij!

Ontdek meer

Communie- of lentefeest

Maak van je communie- of lentefeest een feest om nooit meer te vergeten! In Technopolis geniet je niet enkel van een lekker feestmaal, maar word je ondergedompeld in de wondere wereld van de wetenschap. 

Ontdek meer