Doen en ontdekken

Je bezoek aan Technopolis heeft je zin gegeven om nog meer te doen en te ontdekken? Wat dacht je ervan om thuis bewegende insecten in elkaar te knutselen? Of om je verjaardag of communie bij ons te komen vieren? Misschien is onze TechniekClub 2.0 jou wel helemaal op het lijf geschreven.
Techiek Club
Doe Doos Zoem 13

DoeDoos Zoem

Met DoeDoos Zoem, een doe- en knutselpakket voor 4 tot 12-jarigen, creëer je eender waar – lekker coronaveilig thuis of in de klas – de coolste superhelden: ze zijn half robot, half … welja insect.

29,95 — € 99 (L) — € 229 (XL)

Ontdek meer

TechniekClub 2.0

Tijdens TechniekClub 2.0 leer je heel wat nieuwe technieken aan, waarmee je vervolgens iets in elkaar steekt waar de beste doe-het-zelver jaloers op zou zijn. En vanwaar de 2.0? Wij bepalen niet langer wat jij maakt! Dat opent eindeloos veel mogelijkheden…

Ontdek meer
Verjaardag meisje

Vier je verjaardag

Boek nu een origineel verjaardagsfeestje met boeiende avonturen. Nodig al je vrienden en klasgenoten uit om mee te doen. En ook de begeleider doet actief mee en leert heel wat bij!

Ontdek meer

Communie- of lentefeest

Maak van je communie- of lentefeest een feest om nooit meer te vergeten! In Technopolis geniet je niet enkel van een lekker feestmaal, maar word je ondergedompeld in de wondere wereld van de wetenschap. 

Ontdek meer