Door ons aanbevolen

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Ben jij al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoek je gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen je maar al te graag op weg naar de leukste wetenschatten in Vlaanderen.
vergrootglas
Space the human quest
Verlengd tot 16 oktober 2022

De grootste ruimtevaartexpo van Europa landt in Antwerpen

The Human Quest is een unieke expo voor alle leeftijden die je meeneemt in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart. Van de eerste mens in de ruimte tot de toekomstige missies naar Mars. Beleef de ruimtevaart van toen, nu en morgen.

Antwerp Expo
Koop je tickets

Smile Safari

Maak je shoppingexpeditie in Wijnegem — Shop Eat Enjoy compleet met een safari langs optische illusies, roze palmbomen, regenbogen en zoveel meer. Houd je smartphone in de aanslag en baan je weg doorheen een kleurrijke jungle van 70 knotsgekke decors.

Ook Technopolis doet mee. Treed uit de schaduw en geef kleur aan je socials op onze bijzonder kleurrijke stand.

Hop naar de ticketshop
meisjes kleurenschaduw fototoestel
schaduw in kleuren smile safari coudenys
20220401 Smile Safari Wijnegem 005

De foto’s van Smile Safari werden genomen door Pieter Slembrouck (Instagram: @pieter.slmbrck).

Zoek naar STEM-activiteiten in jouw buurt

Kriebelt het om ook na de schooluren of in je vrije tijd aan de slag te gaan met STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Dan zal je versteld zijn van het ruime aanbod aan workshops en andere activiteiten dat je hier terugvindt. De beste manier om bij te leren over wetenschap, techniek, wiskunde, ICT…? Dat doe je niet via een boek, maar al spelend en onderzoekend!

Ontdek meer
Experimenteren in het Atelier