Elders beleven

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Ben jij al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoek je gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen je maar al te graag op weg.
Digitale Quiz o polis 21

Zoek naar STEM-activiteiten in jouw buurt

Kriebelt het om ook na de schooluren of in je vrije tijd aan de slag te gaan met STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Dan zal je versteld zijn van het ruime aanbod aan workshops en andere activiteiten dat je hier terugvindt. De beste manier om bij te leren over wetenschap, techniek, wiskunde, ICT…? Dat doe je niet via een boek, maar al spelend en onderzoekend!

Ontdek meer

Kan jouw event of programma een vleugje spanning, spektakel én wetenschap gebruiken?

201909 Techn school 51

We trekken naar bedrijven, feestjes, festivals…

Overal waar je je maar kan inbeelden, zorgen we voor een verbluffende wetenschapsshow die nog lang zal nazinderen. Of wil je graag je jongste gasten iets bijbrengen én aan het werk zetten? Dan zijn onze workshops precies wat je zoekt.

En we trekken op pad met onze Technopolis on Tour

Cultuurcentra, gemeentelijke centra en andere leuke plekken in Vlaanderen kunnen via ons een wetenschappelijke show of theatervoorstelling op het programma zetten.

Laat ons langskomen