Technopolis is nog even gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je kot omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis blijft nog even gesloten

Groepsbezoek

Geniet van een mooie groepskorting (voor groepen vanaf 15 personen)!
Een groepsbezoek aan Technopolis is een absolute aanrader voor jong en oud! Een groepsbezoek geldt vanaf 15 betalende personen, dient op voorhand gereserveerd te worden en kan voordelig gecombineerd worden met één van de vele attracties in de buurt.

Tarieven groepen

Geldig vanaf 15 betalende personen, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert:

  • Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar: € 13
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 16
  • Senioren (65+): € 14,50
  • Andersvalide kind van 4 t.e.m. 11 jaar: € 12
  • Andersvalide volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 14,50
  • Bij elk groepsbezoek mag er 1 extra bezoeker GRATIS mee!

Rondleidingen met gids bieden we niet aan: zelf op ontdekking gaan is de boodschap! Heb je tijdens je bezoek toch vragen? Stel ze dan gerust aan één van onze medewerkers. Je herkent ze aan hun rode hemd.

Combitickets voor groepen

Maak er een daguitstap van! Wil je meer doen dan experimenteren in Technopolis? Combineer dan je bezoek met één van de vele attracties in de buurt. Voordelige combitickets kan je telefonisch of via mail reserveren bij Technopolis of één van de combipartners. Deze combitickets zijn enkel geschikt voor groepen vanaf 15 personen.

info@technopolis.be
015 34 20 00

Bestel tijdig je maaltijden!

Kom je met een groep van minstens 15 personen? Vraag naar onze menukaart en bestel minstens 5 werkdagen op voorhand je maaltijden. Zo bespaar je maar liefst 5%!

Mogelijke tijdstippen: ’s middags om 13u of 13u30. Kom je met je groep tijdens een schoolvakantie? Dan kan je enkel koude gerechten bestellen.Op voorhand reserveren is verplicht.
info@technopolis.be
015 34 20 00

Picknicken?

Indien je als groep geen groepsmenu wenst in ons restaurant, maar ter plaatse een lunchpakket wil nuttigen, dan kan je de picknickruimte reserveren.

  • Kostprijs: € 1,90 per persoon.
  • In deze prijs zit ook een drankje en een stuk fruit inbegrepen.
  • Reserveren voor de picknickruimte is verplicht.

Tijdens het weekend, op feestdagen en in vakantieperiodes kan je enkel om 11u30 gebruik maken van de picknickruimte.

Kom je met een groep senioren?

Op nieuwsgierigheid staat geen leeftijd! Kom je met 15 of meer senioren, dan betaal je slechts € 14,50 per persoon. Voor deze prijs kan je een hele dag Technopolis verkennen.

In Technopolis vind je geen trappen en al onze voorzieningen zijn heel toegankelijk.

Reserveer je groepsbezoek online

En geniet van een groepskorting vanaf 15 betalende personen! Wil je je bezoek combineren met een andere attractie? Stuur dan een mail naar info@technopolis.be of bel naar 015 34 20 00.