Technopolis is gesloten
Mendelejev-game

#InMijnElement tijdens het jaar van de chemie

Ontdek o.a. onze gloednieuwe Mendelejev-game!
Wat is jouw favoriete element? Stof om over na te denken! Zeker nu de tabel van Mendelejev dit jaar 150 kaarsjes uitblaast. Voor Technopolis is 2019 niet alleen het jaar van de tabel der tabellen, maar ook het jaar van de chemie. Dat betekent een jaar gevuld met knallers, explosieve experimenten en – nog meer dan anders – bijzonder interessante ‘materie’!

Kom jouw favoriete element ontdekken!

8+

Mendelejev-game

Bundel krachten met een tweede gamer en speur samen de ruimte af op zoek naar de chemische elementen in alledaagse voorwerpen. Elk element levert punten op, maar het zijn de zeldzame die dikke vette scores opleveren.
Ontdek hoe je de game speelt

Technopolis viert #hetjaarvandechemie

Tijdens het jaar van de chemie trakteren we je niet enkel op een gloednieuwe Mendelejev-game in Technopolis!

Workshop glibberwormen maken

Workshops in het Lab

Trek je labojas en handschoenen aan, zet een veiligheidsbril op je neus en ga als een echte wetenschapper aan de slag!

Ontdek er alles over
Shop meisje

Shop

Speciaal naar aanleiding van het jaar van de chemie verzamelden we in onze shop de leukste hebbedingen rond chemie en de tabel van Mendelejev.
Ontdek er alles over
Edutainer handschoenen bril

Volg ons online

Zet jezelf schrap om serieus verwend te worden met interessante chemieweetjes én proefjes op Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. Ook op onze blog is er geen ontkomen aan weetjes over chemie.

Proefjes chips

Ga thuis aan de slag

Klaar om de theorie aan de praktijk te toetsen? Speciaal voor jou verzamelden we de spannendste proefjes rond chemie in onze proefjesdatabank! Een kleine veiligheidswaarschuwing: onze proefjes zijn bijzonder verslavend!

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien vermijd je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!