We zijn open op woensdag, in het weekend en tijdens de krokusvakantie! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Koop nu je tickets voor Dinopolis

Exclusief online verkrijgbaar

Kom je enkel voor Dinopolis?

Via de module op deze pagina kan je tickets kopen die enkel geldig zijn voor de dino-expo op de parking van Technopolis. Het tarief voor deze tickets bedraagt € 9.

Ben je abonnee van Technopolis? Dan is het bezoek aan de deze expo volledig gratis. Geef wel op voorhand aan wanneer je precies langskomt en breng je registratiebewijs mee. Als je kinderen jonger dan 4 jaar meebrengt, bestel dan voor hen een gratis ticket.

Dinopolis blijft nog tot en met 21 februari 2021 open. Dinopolis is open op woensdag (9u30 -16u30), zaterdag (9u30 - 18u30) en zondag (9u30 - 16u30) en elke dag van de krokusvakantie (9u30-18u30).
Een bezoek duurt ongeveer 40 minuten, maar je mag gerust langer blijven. Zin in een echte daguitstap? Ga dezelfde dag dan ook naar Technopolis!

Bezoek je ook Technopolis?

Stap 1: Laat dan via de registratie- en ticketmodule voor een bezoek aan Technopolis weten dat wanneer je komt en koop er ook je ticket(s) aan. Heb je een abonnement of breng je kinderen jonger dan 4 jaar mee? Dan hoef je enkel nog te registreren wanneer je precies op bezoek komt in Technopolis. Tip: bekijk eerst wanneer er nog plaats is voor Dinopolis vooraleer je je tickets voor je bezoek aan Technopolis op dezelfde dag aankoopt.

Stap 2:
Koop via de module op deze pagina je tickets voor de Dinopolis. Op voorwaarde dat je Technopolis op dezelfde dag bezoekt, kan je vervolgens via de module op deze pagina tickets aan € 8 in plaats van € 9 kopen. Heb je een Technopolis-abonnement? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je naar de expo komt. Als je kinderen jonger dan 4 jaar meebrengt, bestel dan voor hen een gratis ticket.

Technopolis is open op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de krokusvakantie is Technopolis elke dag open. Openingsuren zijn altijd van 9u30 tot 17u.
:host { --enviso-secondary-color: #5dad47; border-radius: 0; font-family: 'netto_otbold', sans-serif; } :host([primary]) { border-radius: 0; border: 2px solid #056cb3; color: white; background: #056cb3; } :host([primary]):hover { background: transparent; color: #056cb3; } .enviso-nud-wrapper { align-items: stretch; } .enviso-dates .enviso-day.enviso-selected, .enviso-dates .enviso-day.enviso-range-start, .enviso-dates .enviso-day.enviso-range-end { outline: none; background-color: var(--enviso-secondary-color)!important; color:white; border: none; } .enviso-dates .enviso-day { border: 1px solid white; } .enviso-day { background-color: #f5f5f6; } .enviso-day.enviso-disabled { background-color: #e8e8e8; color: white; } :host([selected]) .enviso-timeslot-button { border: none; background: var(--enviso-secondary-color); color: white; font-family: 'netto_otbold', sans-serif; } .enviso-timeslot-button{ border-radius: 0; border: none; color: black; background: #f5f5f6; font-family: 'netto_otbold', sans-serif; }

Er is geen speciaal kortingstarief voor leerkrachten, abonnees van partnerorganisaties... Om praktische redenen kan je voor Dinopolis niet betalen met sport- en cultuurcheques of andere cheques of bons. Tickets kunnen niet worden geruild of worden terugbetaald.

Dinopolis is een tentoonstelling van Dino Don Inc. De informatie bij de fossielen kwam tot stand met de hulp van het Finse wetenschaps-doe-centrum Heureka.