Update 29/10/2020 — Technopolis en Dinopolis zijn tijdelijk gesloten.
Veelgestelde vragen
Dinopolis oog 16 9

Koop nu je tickets voor Dinopolis

Exclusief online verkrijgbaar

Kom je enkel voor Dinopolis?

Via de module op deze pagina kan je tickets kopen die enkel geldig zijn voor de dino-expo op de parking van Technopolis. Het tarief voor deze tickets bedraagt € 9.

Ben je abonnee van Technopolis? Dan is het bezoek aan de deze expo volledig gratis. Geef wel op voorhand aan wanneer je precies langskomt en breng je registratiebewijs mee. Als je kinderen jonger dan 4 jaar meebrengt, bestel dan voor hen een gratis ticket.

Dinopolis blijft nog tot en met 3 januari open. Voor het grote publiek is Dinopolis open op woensdag (9u30 -16u30), vrijdagavond (16u30 - 20u30, zaterdag (9u30 - 20u30) en zondag (9u30 - 16u30) en elke dag van de herfst- en kerstvakantie (9u30-20u30). Op 24 en 31 december is de expo open van 9u30 tot 16u30. Dinopolis is gesloten op 25 december en 1 januari.
Een bezoek duurt ongeveer 40 minuten, maar je mag gerust langer blijven.

Bezoek je ook Technopolis?

Stap 1: Laat dan via de registratie- en ticketmodule voor een bezoek aan Technopolis weten dat wanneer je komt en koop er ook je ticket(s) aan. Heb je een abonnement of breng je kinderen jonger dan 4 jaar mee? Dan hoef je enkel nog te registreren wanneer je precies op bezoek komt in Technopolis. Tip: bekijk eerst wanneer er nog plaats is voor Dinopolis vooraleer je je tickets voor je bezoek aan Technopolis op dezelfde dag aankoopt.

Stap 2:
Koop via de module op deze pagina je tickets voor de Dinopolis. Op voorwaarde dat je Technopolis op dezelfde dag bezoekt, kan je vervolgens via de module op deze pagina tickets aan € 8 in plaats van € 9 kopen. Heb je een Technopolis-abonnement? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je naar de expo komt. Als je kinderen jonger dan 4 jaar meebrengt, bestel dan voor hen een gratis ticket.

Technopolis is open op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de herfst- en kerstvakantie is Technopolis elke dag open. Openingsuren zijn altijd van 9u30 tot 17u.

Dinopolis is voorlopig gesloten tot en met 20 november!

Veelgestelde vragen

Er is geen speciaal kortingstarief voor leerkrachten, abonnees van partnerorganisaties... Om praktische redenen kan je voor Dinopolis niet betalen met sport- en cultuurcheques of andere cheques of bons. Tickets kunnen niet worden geruild of worden terugbetaald.

Dinopolis is een tentoonstelling van Dino Don Inc. De informatie bij de fossielen kwam tot stand met de hulp van het Finse wetenschaps-doe-centrum Heureka.