Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

Maak zelf een #LockdownLamp

Koop nu je kit bij Velleman met 20% korting
“Zeg…”, “Hey, weet je nu al wat”… Soms sta je te popelen om je huisgenoten iets te vertellen of te vragen, maar nu ze thuis werken of les volgen, krijg jij misschien ook al eens een “Shhhhh”, “Niet nu!” of een zelfs gesloten deur als antwoord. Dat is noch voor jou noch voor je huisgenoten fijn. Gelukkig kan je met behulp van de kit van Velleman zelf een #LockdownLamp maken waarmee ze met een groen of rood licht kunnen aangeven of je hen mag storen! Wij helpen je al een hele eind op weg in onze vlogs en aanvullende blogposts. Als extraatje vind je in onze eerste vlog een kortingscode van 20% om je eigen #LockdownLamp-kit bij Velleman te bestellen.

Gaat er bij jou een lampje branden?

Heb je zelf te gekke ideeën om voor je eigen #LockdownLamp met de kit van Velleman? Verlicht ons met jouw briljante ontwerp door het resultaat op sociale media te posten met #LockdownLamp.

Steek je licht op in onze vlogs en blogposts!

Abonneer je nu meteen op ons YouTube-kanaal, zodat je geen enkele #LockdownLamp-vlog mist en laat je mailadres achter zodat je elke bijhorende blogpost automatisch in je mailbox krijgt. Van zodra ze live gaan, verschijnen onze 3 vlogs en 3 aanvullende blogposts ook op deze pagina.

LockdownLamp

Blogpost 1: 'Hoe maak je je eigen #LockdownLamp?'

Schermafbeelding 2020 05 11 om 19 24 14

Blogpost 2: 'Hoe maak je een slimme LockdownLamp?'

Schermafbeelding 2020 06 04 om 19 54 03

Blogpost 3: 'Bedien jouw ​‘Lockdown lamp’ met je smartphone!'

Bestel nu je #LockdownLamp-kit

Met de juiste kit in huis kan je eindeloos veel oplossingen creëren. Volg alle stappen in onze vlogs of experimenteer er gewoon op los!