Om Technopolis te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Jasna Rok mondmasker

Van MONDmasker naar MOODmasker!

Deze makeathon met Jasna Rokegem is reeds volzet
Volzet
Mondmaskers hebben net zoals schoenen, jassen, broeken… een duidelijke functie. Maar emoties tonen met je mondmasker op? Dat is niet zo simpel! Er is dus op het vlak van functionaliteit nog heel wat ruimte voor verbetering. Samen met high tech fashion design queen Jasna Rokegem ontwerp je een mond- of zeg maar 'moodmasker' dat laat zien hoe jij je voelt. Deze gratis MaakBib makeathon Skills4Smartex op woensdagnamiddag 14 oktober in Technopolis is reeds volzet!

Wat schuilt er achter jouw mondmasker?

Net zoals een schilder start met een wit doek, zo starten wij met een wit mondmasker. Na een inspirerende intro van Jasna Rokegem, is het aan jou om een verhaal - niks is gek genoeg - te verzinnen waarin jij en je mondmasker de hoofdrol spelen. Stel je voor dat je mondmasker oplicht als je je blij voelt of dat er een rood lampje begint te flikkeren als je je geduld begint te verliezen…

Met temperatuurgevoelige inkt, space tape (in plaats van klassieke draden), ledlampjes… en zelfs een snuifje nanotechnologie creëer jij in een mum van tijd een mondmasker dat niemand anders heeft! Je zal al snel beseffen hoe “naadloos” de grens tussen mode, technologie en innovatie werkelijk is.

Jasna Rokegem mondmasker

Over Jasna Rokegem

Jasna Rokegem staat internationaal bekend voor haar innovatieve kijk op mode gecombineerd met cutting-edge technologie. Bekijk zeker de video om een idee te krijgen van haar baanbrekende visie op mode.

Jasna neemt deel aan de makeathon en leidt deze mee in goede banen. Mis de kans niet om met haar kennis te maken!

Praktisch

Deze makeathon is reeds VOLZET.
Gratis
Voor nieuwsgierige en creatieve tieners met veel fantasie. Je hebt geen voorkennis nodig.
Tot 15 deelnemers
Woensdag 14 oktober, van 13u30 tot 17u
De makeathon vindt plaats in STEK, onze gloednieuwe zone voor jonge makers.
Je mag je mondmasker achteraf mee naar huis nemen!

Voor de inspiratiezoeker

Neem je niet deel aan de makeathon, maar ben je als medewerker van bijvoorbeeld een jeugdcentrum of -werking wel geïnteresseerd in Skills4Smartex? Kom dan gerust een kijkje nemen. Grijp meteen ook de kans om je netwerk uit te breiden!

Met de steun van