Technopolis is gesloten
CEMI Celine en Michiel

Meet & greet met Celine en Michiel

Kom naar Technopolis op woensdagnamiddag 19 februari!
Op woensdagnamiddag 19 februari trekken niemand minder dan Celine en Michiel naar Technopolis voor een meet & greet met hun fans. Wil jij er ook bij zijn? Koop dan snel een toegangsticket en ontmoet hen in levenden lijve!

Celine en Michiel naar Technopolis!

Het is officieel! Aan het begin van deze video kondigen Celine en Michiel vol enthousiasme aan dat ze (opnieuw) naar Technopolis trekken. Wij kijken alvast uit naar hun bezoek. Meer details volgen nog!

Praktisch

Woensdag 19 februari, van 14u tot 17u
In Technopolis
Vermits de meet & greet in het betalende gedeelte plaatsvindt, heb je een toegangsticket nodig. Dat ticket verschaft je gedurende 1 dag toegang tot Technopolis. Een online toegangsticket is 1 maand geldig. Er is geen ticket specifiek voor de meet & greet.
Omdat we niet kunnen inschatten hoeveel fans naar Technopolis zullen komen op 19 februari, bestaat de mogelijkheid dat je Celine en Michiel niet persoonlijk zal kunnen ontmoeten. Om veiligheidsredenen is het aantal personen dat we tegelijk in Technopolis kunnen ontvangen beperkt.

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien vermijd je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!