Technopolis is gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je keuken omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis is gesloten
Demo van de Graaff

Niets dan voordelen voor senioren

Geniet van leuke kortingen!
Als 65-plusser kan je heel voordelig Technopolis komen bezoeken. Ontdek hoe wij jou het hele jaar door in de watten leggen!

Kom je met minder dan 15 senioren?

Als 65-plusser betaal je het hele jaar door slechts € 16,50 voor je dagticket. Volwassenen met enkele jaartjes minder op de teller betalen daarentegen € 18. En als je je ticket online koopt, betaal je nóg een euro minder. Een jaartje ouder worden heeft zo z'n voordelen, nietwaar?

Kom je met 15 of meer senioren?

Prima idee! Als je met minstens 15 personen komt, dan betaal je nóg minder! Voor slechts € 14,50 per persoon kan je een hele dag Technopolis verkennen op voorwaarde dat je je bezoek op voorhand reserveert.

Niet meer zo goed te been?

In Technopolis vind je geen trappen en al onze voorzieningen zijn heel toegankelijk. Grasduin op je eigen tempo doorheen de tentoonstellingsruimte en zak af en toe eens onderuit tijdens onze shows. Tijdens onze workshops in het Lab en het Atelier kan je je benen even laten rusten, terwijl je je handen uit de mouwen steekt. En krijg je in de tussentijd honger of dorst? Dan kom je zeker en vast op krachten in ons restaurant, waar je ook een kopje koffie kan drinken.

Heb je vragen? Stel ze dan aan één van onze medewerkers. Je herkent ze aan hun rode hemd. Rondleidingen met gids bieden we niet aan: zelf op ontdekking gaan is de boodschap!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!