Trek op Smile Safari

Ontdek er onze illusie Mirror, mirror on the wall”
Houd jij je telefoon altijd in de aanslag voor die ene perfecte foto of video? Ga dan zeker vóór 31 december naar Smile Safari in Anspach Shopping in Brussel. Dat is een super instagrammable en tiktok-friendly pop-upmuseum” of zeg maar een expeditie langs o.a. optische illusies, roze palmbomen en regenbogen. Koop nu je tickets en laat je tijdens je ontdekkingstocht verrassen door onze populaire illusie mirror, mirror on the wall”.
Smile Safari 2

Deel je foto’s en video’s met ons!

Haal snel je smartphone boven wanneer je onze opstelling Mirror, mirror on the wall” tegenkomt tijdens je zoektocht naar het perfecte voer voor je Instagram- of TikTok-account! 

Door een set van zorgvuldig geplaatste spiegels lijkt het alsof je met beide voeten van de grond gaat en door de wolken of doorheen de ruimte“vliegt” als je één van je benen opheft. Zo laat de spiegel niet zomaar de mooiste, maar vooral de flyest” (meest coole) zien! Het is een beeld dat door de jaren heen in Technopolis al heel wat (vaak hilarische) foto’s heeft opgeleverd.

We zijn razend benieuwd naar jouw perfecte foto’s en video’s. Laat ons meegenieten van jouw jacht door @Technopolis_be te taggen op TikTok en Instagram!

Met de steun van

Technopolis neemt deel aan Smile Safari dankzij de steun van organisatoren Hurae en Citycubes.