We zijn open op woensdag, in het weekend en tijdens de krokusvakantie! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Registratie en tickets Technopolis en Dinopolis

Koop apart je tickets voor Technopolis en de expo Dinopolis

Tot en met 21 februari 2021 is er de tijdelijke buitenexpo Dinopolis! Tickets voor deze expo zijn apart verkrijgbaar en kosten € 9. Breng je op dezelfde dag ook een bezoek aan Technopolis, dan kost één ticket Dinopolis slechts € 8. Koop dan eerst je tickets voor Technopolis en meteen nadien apart je tickets voor Dinopolis. We sommen hieronder alle tarieven voor een dagje Technopolis en een bezoek aan Dinopolis apart op. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar.

Technopolis

Koop op voorhand je ticket voor een dagje Technopolis online en laat weten wanneer je langskomt. Om een bezoek te brengen aan onze tijdelijke buitenexpo Dinopolis (tot en met 21 februari 2021) heb je een apart toegangsticket nodig.

Online dagtickets

 • Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
 • Kinderen van 4 tot 11 jaar: € 13,50
 • Kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar: € 17
 • Leerkracht (op vertoon van lerarenkaart): € 8,50
 • Ticket 65+: € 15,50
 • Kind met een handicap: € 13
 • Volwassene met een handicap: € 15,50

Opgelet: met een ticket voor Technopolis heb je geen toegang tot Dinopolis!

Ben je abonnee of heb je al een ticket? Registreer dan enkel nog je bezoekdatum in de ticketmodule.
Als je kinderen jonger dan 4 jaar meebrengt, bestel dan voor hen een gratis ticket.

Shows en demo’s (gratis)

Shows, demo’s en workshops zijn in de prijs van je dagticket inbegrepen. Om deel te nemen aan demo’s (behalve op woensdag wanneer het geen vakantie is) en shows moet je wel op voorhand reserveren.

Je kan slechts één activiteit naar keuze tegelijk aanduiden. Wens je aan meerdere deel te nemen, dan kan je daar zeker en vast ook voor reserveren. Reserveer eerst een plek voor de eerste activiteit en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere activiteit(en) die je wil bijwonen.

In de prijs van je dagticket inbegrepen
Bekijk het dagprogramma voor meer info over (de frequentie van) onze shows en demo's.

Meer info over verminderd tarief, betaalmogelijkheden, cadeaubonnen... vind je op deze tarievenpagina.

Dinopolis

Tickets voor onze tijdelijke buitenexpo Dinopolis koop je apart aan. Breng je op dezelfde dag een bezoek aan Technopolis, koop dan eerst je tickets voor Technopolis en daarna apart je tickets voor Dinopolis. Op voorwaarde dat je Technopolis op dezelfde dag bezoekt, kan je vervolgens via de module op deze pagina tickets aan € 8 in plaats van € 9 kopen. Tip: bekijk eerst wanneer er nog plaats is voor Dinopolis vooraleer je je tickets voor je bezoek aan Technopolis op dezelfde dag aankoopt.

Tarieven Dinopolis

 • Enkel toegang Dinopolis: € 9
 • Dinopolis in combinatie met Technopolis: € 8
 • Abonnees Technopolis: gratis
 • Toegang Dinopolis jonger dan 4 jaar: gratis
Heb je een Technopolis-abonnement? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je naar de expo komt in de ticketmodule.
Als je kinderen jonger dan 4 jaar meebrengt, bestel dan voor hen een gratis ticket.
Dinopolis

Dinopolis is een tentoonstelling van Dino Don Inc. De informatie bij de fossielen kwam tot stand met de hulp van het Finse wetenschaps-doe-centrum Heureka.