Technopolis is gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je keuken omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis is gesloten
Meisje in restaurant

Restaurant

Honger van al dat experimenteren?
Passeer tijdens je bezoek voor een hapje of een heel menu langs ons restaurant 'Megabyte'. Aan keuze geen gebrek! Zowel snacks, broodjes, soep, pasta's, koude schotels als warme maaltijden (tot 15u) zijn hier te verkrijgen. Kom je met een hele groep? Bestel dan op voorhand je maaltijden aan 5% korting.

Begin je al te watertanden?

We doen ons best om dagelijks een zo gevarieerd mogelijk menu te voorzien. Tot ons assortiment behoren ook vegetarische gerechten. Om praktische redenen kunnen we niet garanderen dat elk gerecht altijd beschikbaar is.

Soep

Verse soep (vanaf € 4)

Belegde broodjes

Met liefde belegde broodjes (vanaf € 3)

Spaghetti

(Hartver)warme(nde) maaltijden (vanaf € 8)

Salade

Superfrisse salades (vanaf € 9,50)

Hot dog

Snacks om van te smullen (vanaf € 2)

Muffin

Onweerstaanbare dessertjes (vanaf € 1,40)

Geen gluten voor jou?

We kunnen ook een glutenvrije broodje voor jou bereiden. Omdat de vraag hiervoor sterk varieert, bereiden we deze niet op voorhand. Daardoor bedraagt de wachttijd hiervoor een 30-tal minuten. Klinkt dat een tikkeltje te lang? Als je op de dag van je bezoek aan het onthaal meldt dat je een glutenvrij broodje wil, dan kunnen we dit voor jou klaarmaken en hoef je niet lang te wachten!

Kom je met een hele groep?

Bespaar 5% als je op voorhand bestelt

Kom je met een groep van minstens 15 personen? Vraag naar onze menukaart en bestel minstens 5 werkdagen op voorhand je maaltijden. Zo bespaar je maar liefst 5%! Kom je met je groep tijdens een schoolvakantie? Dan kan je enkel koude gerechten bestellen.

Geniet van een mooie groepskorting

Je merkt het: we leggen onze groepen graag in de watten. Reserveer daarom steeds je groepsbezoek (vanaf 15 personen) op voorhand om van een mooie groepskorting te genieten.

Praktisch

Breng je liever je eigen lunchpakket mee? Dat kan ook!

Kom je met een groep van minstens 15 personen, dan reserveer je best op voorhand de picknickruimte aan € 1,70 per persoon (een drankje en een stuk fruit inbegrepen). Op deze manier ben je er zeker van dat er plaats is en dat je samen kan zitten.

Op schooldagen van 11u30 tot 17u en op andere dagen van 10u30 tot 17u. Warme maaltijden zijn steeds te verkrijgen tussen 11u30 en 15u.

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!