Technopolis is terug open! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Technopolis is gesloten
Ballonnenshow 16 9 10

Show Blazen ballonnen zichzelf op?

Zet je schrap voor een reeks ongelooflijke experimenten!
Nieuw
8+
Heb jij ooit al per ongeluk voor een bomvolle zaal gestaan? Het overkomt onze poetshulp, die al neuriënd ons auditorium komt binnengewandeld. Publiek of geen publiek, met een héél druk schema zit er niets anders op dan te beginnen opruimen en poetsen. Wat start als een routinepoetsklus mondt al snel uit in een reeks knettergekke experimenten waarbij niets is wat het lijkt!

Onze poetshulp droomt er al lang van om net als een rasechte Technopolis-edutainer eens de show te stelen. Tussen het poetsen en het opruimen door kon deze de edutainers al talloze keren aan het werk zien. Hoe moeilijk kan het zijn om tijdens het opruimen zelf eens een paar wetenschappelijke experimenten uit te voeren?!

Er ligt in elk geval voldoende materiaal... Ontdek welke verbluffende experimenten je kan uitvoeren met onder meer een paar ballonnen, vreemd ijs dat niet langzaam in een plasje water verandert en een aquarium zonder vissen!

Zet je schrap, want niets is wat het lijkt in deze knotsgekke show! Wat denk jij? Kunnen ballonnen zichzelf opblazen? En kan ijs gewoon verdwijnen? Kom naar de show en ontdek het antwoord op deze en andere vragen met je eigen ogen!

Praktisch

Vergeet niet om vóór je bezoek je plek voor deze demo te reserveren via de aparte reservatiemodule voor shows en demo's. Je kan slechts één show of demo naar keuze tegelijk aanduiden. Wens je er meerdere bij te wonen, dan kan dat zeker en vast! Reserveer bijvoorbeeld eerst een plek voor de show 'Blazen ballonnen zichzelf op?' in de voormiddag en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere show en demo's die je wil bijwonen.
Inbegrepen in de prijs van je dagticket.
30 min.
Twee keer per dag

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.