Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Show Koken met Mendel-chef

Hoe experimenteel kan koken zijn?
6+
Heb jij al gehoord van de Mendel-chef, de rijzende ster aan het culinaire firmament? Deze chef komt speciaal naar Technopolis voor de live opnames van het nieuwe tv-programma “Koken met Mendel-chef”! Alle spotlights zijn op de even briljante als excentrieke kok gericht terwijl deze het ene na het andere experimentele gerecht bereidt.

Komt het water je al in de mond?

Misschien toch een piepkleine waarschuwing voor de fijnproevers onder ons: de Mendel-chef maakt graag gebruik van wel héél bijzondere ingrediënten. En hier en daar een grote vlam of luide knal in de keuken? Dat hoort er allemaal bij. (Of daar gaan we toch van uit…) En wanneer je denkt dat alles in de soep loopt, dan bedenkt de Mendel-chef wel een geniale oplossing!

Neem plaats in het publiek en laat je verrassen door een gulle portie bijzondere kost overgoten met een wetenschappelijk sausje en afgekruid met een vleugje humor. Een show om met je ogen en oren van te smullen!

Praktisch

Voor deze show moet je op voorhand je plekje reserveren via de aparte reservatiemodule.
Inbegrepen in je dagticket
30 min.
Drie keer per dag tijdens de zomervakantie
Kegel
Koken met Mendel chef 2

Reserveer je plek voor deze show

Om een voorstelling van deze show bij te wonen, dien je op voorhand je plekje te reserveren. Je kan slechts één show naar keuze tegelijk aanduiden. Staat er nog een tweede show op het programma op de dag van je bezoek, dan kan je daar zeker en vast ook voor reserveren. Reserveer eerst een plek voor deze show en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere show die je wil bijwonen.