Om Technopolis te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info

Show Quiz-o-polis

Exclusief in het weekend!
8+
In welk jaar werd Einstein geboren? En wie vond de gloeilamp uit? Jaartallen en namen zullen je helpen in eender welke quiz, maar niet in de Quiz-o-polis! Houd je stemkastje in de aanslag en raad de juiste afloop van een reeks bijzonder originele experimenten waarvan je de uitkomst moet zien én horen om deze te geloven.

Stemkastjes in de aanslag!

Tijdens Quiz-o-polis schotelen we je een reeks originele experimenten voor. Het is aan jouw team om correct te raden of deze:

A. met een luide knal,
B.
met een spectaculaire vlam of
C.
op een andere verbazingwekkende manier eindigen!

Zet je alvast schrap voor een spannende live quizshow met onder meer een DIY fontein en ballonnen die geen lang leven beschoren zijn! Word jij weldra onze Slimste Bezoeker?

Quizopolis 16 9 7

Klaar voor een portie SHOWcial distancing?!

Show afgelast? Niet in Technopolis! Hier gaat de show altijd door. Met iets minder contact, maar met evenveel spektakel. Houd netjes anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot je bubbel behoren en ontsmet vooraf je handen. Tijdens de show is iedereen ouder dan 12 verplicht om een mondmasker te dragen.

Praktisch

Vergeet niet om vóór je bezoek je plek voor deze demo te reserveren via de aparte reservatiemodule.
Inbegrepen in de prijs van je dagticket.
30 min.
Op zaterdag en zondag, twee keer per dag.

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.