Technopolis is gesloten
Sporttentoonstelling 106

Tarieven

Koop je tickets € 1 goedkoper online!
Ben je van plan ons een bezoekje te brengen? Goed idee! Koop nu alvast je tickets online. Online betaal je € 1 minder per ticket! Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Koop je tickets voordeliger online

2019 06 18 Icon 1 Technopolis

Kinderen jonger dan 4 jaar

GRATIS Aan de kassa:gratis
2019 06 18 Icon 2 Technopolis

Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar

12,50 Aan de kassa:13,50
2019 06 18 Icon 3 Technopolis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

16,00 Aan de kassa:17,00
2019 06 18 Icon 4 Technopolis

Senioren 55+

14,50 Aan de kassa:15,50
2019 06 18 Icon 5 Technopolis

Kinderen met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar

12,00 Aan de kassa:13,00
2019 06 18 Icon 6 Technopolis

Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar

14,50 Aan de kassa:15,50
Ben je leerkracht? Dan betaal je slechts € 8 online en € 8,50 aan de kassa (50% korting!), op vertoon van een geldige lerarenkaart (als je in België lesgeeft) of een recente loonbrief of document ondertekend door directie van de school (als je elders lesgeeft). Deze korting is alleen geldig voor leerkrachten zelf. Senior? Tot 2 kleinkinderen (4 t.e.m. 18 jaar) per 55-plusser mogen gratis mee op woensdagnamiddag. Ontdek alle voordelen voor senioren. Begeleiding nodig? Gratis toegang voor 1 begeleider per rolstoelgebruiker. Gratis toegang voor 1 begeleider per 2 bezoekers met een handicap indien zij geen rolstoel gebruiken.

Slechts € 1 inkom op Dag van de Wetenschap!

Op zondag 24 november vieren we in heel Vlaanderen opnieuw de Dag van de Wetenschap! In Technopolis bereiden we ter gelegenheid van deze dag een heel speciaal feest voor met een heleboel extra workshops en fascinerende demonstraties. Allemaal bovenop het gebruikelijke dagprogramma en voor slechts € 1 inkom per persoon!

Inmiddels zijn alle online tickets aan € 1 UITVERKOCHT. Je kan op zondag 24 november nog dagtickets aan € 1 aan de kassa kopen. We raden je wel aan om er die dag héél snel bij te zijn! Van zodra onze maximum capaciteit bereikt is, kunnen we geen extra bezoekers ontvangen. Alle tickets aan € 1 zijn enkel geldig op zondag 24 november.

Doe eens een bon cadeau!

Wil je iemand een plezier doen met een origineel geschenk? Koop dan nu aan het onthaal van Technopolis of online via de ticketingmodule een cadeaubon. Het bedrag kan uitgegeven worden aan toegangstickets of in de shop van Technopolis.

Online kan je 1 of meerdere cadeaubonnen met een waarde van € 25 kopen. Had je een ander bedrag in gedachten? Geen probleem, aan het onthaal kan je zelf het bedrag kiezen. Alle cadeaubonnen, ongeacht het bedrag, zijn 1 jaar geldig.

Met de klas naar Technopolis?

Voor scholen geldt een scholentarief. Ontdek wat een klasbezoek kost en reserveer je klasbezoek online.

  Kom je in groep?

  Groepen vanaf 15 personen genieten van een voordelig groepstarief, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert. Wist je dat je ook op voorhand je maaltijden kan bestellen aan 5% korting?

  Abokaartje

  Al aan een abonnement gedacht?

  Ben je van plan om Technopolis vaker te bezoeken? Dan is een abonnement een voordelige oplossing: na 3 bezoeken heb je je abonnement terugverdiend. Met een abonnement geniet je bovendien van tal van voordelen en kortingen bij andere partners.

  Trein

  Speciaal B-Dagtriptarief

  Sla je slag en kom met de trein naar Technopolis! Met een B-Dagtrip van de NMBS is je toegangsticket niet alleen goedkoper, je betaalt ook minder voor je treinreis.

  Met deze formule geldt één kaartje voor trein, bus en toegang tot Technopolis. Extra's zoals groepsmenu's of picknick voor groepen worden apart aan de kassa in Technopolis betaald.

  Ui TPAS Mechelen kaart

  Recht op verminderd tarief?

  • Als je recht hebt op een tegemoetkoming, breng dan zeker je UiT-pas met kansentarief mee. Je krijgt immers een korting: 80% voor Mechelaars met een UiTPAS met kansentarief en 50% als je in het bezit bent van een UiTPAS met kansentarief van een andere Vlaamse gemeente. Hier kan je controleren of je gemeente is aangesloten: https://www.publiq.be/nl/project/uitpas.


  • Technopolis also works with Steunpunt Vakantieparticipatie, which ensures that a visit to Technopolis is also possible for people with a financial threshold.
  Onthaal

  Wist je dat?

  • Met je e-ticket kun je sneller binnen in Technopolis. Print je ticket, hou de streepjescode klaar op je smartphone, scan je ticket aan de snelkassa en... hop, naar de experimenten!
  • Online tickets zijn 1 maand geldig.
  • Wil je toch liever ter plekke aan de kassa betalen? Dat kan! Je kan contant, met debet- of kredietkaart, of via de app Payconiq betalen.
  • We aanvaarden de Mechelenbon, sport- en cultuurcheques en (elektronische) ecocheques van Sodexo en Edenred.
  • Toegangstickets waarop kortingen verrekend worden (geldige lidkaarten van partners, UIT-pas, Prikkelpakket en andere kortingsbonnen), kunnen uitsluitend aan onze onthaalkassa’s aangekocht of gevalideerd worden, en niet als online ticket aangekocht worden.
  • (Ook) op vertoon van je persoonlijke European Disability Card kennen we je het tarief voor personen met een handicap toe.

  Koop je tickets goedkoper online

  Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien vermijd je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!