Technopolis is nog even gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je kot omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis blijft nog even gesloten
Sporttentoonstelling 159

Tarieven

Koop je tickets € 1 goedkoper online!

Zolang we niet met zekerheid weten wanneer Technopolis opnieuw opent, kan je om praktische redenen tijdelijk geen tickets aankopen.

Ben je van plan ons een bezoekje te brengen? Goed idee! Ontdek hier alles over onze tarieven.

Koop je tickets voordeliger online

Je tickets online kopen, brengt alleen maar voordelen met zich mee. Niet alleen zijn online tickets € 1 goedkoper dan aan de kassa, met een online ticket op zak hoef je minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

2019 06 18 Icon 1 Technopolis

Kinderen jonger dan 4 jaar

GRATIS Aan de kassa:gratis
2019 06 18 Icon 2 Technopolis

Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar

13,50 Aan de kassa:14,50
2019 06 18 Icon 3 Technopolis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

17,00 Aan de kassa:18,00
2019 06 18 Icon 4 Technopolis

Senioren 65+

15,50 Aan de kassa:16,50
2019 06 18 Icon 5 Technopolis

Kinderen met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar

13,00 Aan de kassa:14,00
2019 06 18 Icon 6 Technopolis

Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar

15,50 Aan de kassa:16,50
Ben je leerkracht? Dan betaal je slechts € 8,50 online en € 9 aan de kassa (50% korting!), op vertoon van een geldige lerarenkaart (als je in België lesgeeft) of een recente loonbrief of document ondertekend door directie van de school (als je elders lesgeeft). Deze korting is alleen geldig voor leerkrachten zelf. Ontdek alle voordelen voor senioren. Begeleiding nodig? Gratis toegang voor 1 begeleider per rolstoelgebruiker. Gratis toegang voor 1 begeleider per 2 bezoekers met een handicap indien zij geen rolstoel gebruiken.

Alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket

Je dagticket geeft toegang tot alle expo's en activiteiten in Technopolis. Je kan dus zonder bij te betalen onze show en demo's bijwonen en aan alle workshops in het Lab en Atelier deelnemen. Raadpleeg voor je bezoek het dagprogramma of download onze gratis app om te zien op welke dagen onze workshops, show en demo's gegeven worden.

Ook de parking is inbegrepen!

Met de klas naar Technopolis?

Voor scholen geldt een scholentarief. Ontdek wat een klasbezoek kost en reserveer je klasbezoek online.

  Kom je in groep?

  Groepen vanaf 15 personen genieten van een voordelig groepstarief, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert. Wist je dat je ook op voorhand je maaltijden kan bestellen aan 5% korting?

  Abokaartje

  Al aan een abonnement gedacht?

  Ben je van plan om Technopolis vaker te bezoeken? Dan is een abonnement een voordelige oplossing: na 3 bezoeken heb je je abonnement terugverdiend. Met een abonnement geniet je bovendien van tal van voordelen en kortingen bij andere partners.

  Goeie tip: koop je abonnement online en geniet van een mooie korting!

  Kassa

  Doe eens een bon cadeau!

  Wil je iemand een plezier doen met een origineel geschenk? Koop dan nu aan het onthaal van Technopolis of online een cadeaubon. In Technopolis kan je het bedrag zelf kiezen. Online kan je 1 of meerdere bons van 25 euro kopen. Het bedrag kan uitgegeven worden aan toegangstickets of in de shop van Technopolis.

  Alle cadeaubonnen, ongeacht het bedrag, zijn 1 jaar geldig.

  Ui TPAS Mechelen kaart

  Recht op verminderd tarief?

  • Als je recht hebt op een tegemoetkoming, breng dan zeker je UiT-pas met kansentarief mee. Je krijgt immers een korting: 80% voor Mechelaars met een UiTPAS met kansentarief en 50% als je in het bezit bent van een UiTPAS met kansentarief van een andere Vlaamse gemeente. Hier kan je controleren of je gemeente is aangesloten: https://www.publiq.be/nl/project/uitpas.


  • Technopolis werkt ook samen Steunpunt Vakantieparticipatie, om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Technopolis ook mogelijk is voor mensen met een beperkt budget.
  Trein

  Speciaal B-Dagtriptarief

  Sla je slag en kom met de trein naar Technopolis! Met een B-Dagtrip van de NMBS is je toegangsticket niet alleen goedkoper, je betaalt ook minder voor je treinreis.

  Met deze formule geldt één kaartje voor trein, bus en toegang tot Technopolis. Extra's zoals groepsmenu's of picknick voor groepen worden apart aan de kassa in Technopolis betaald.

  Onthaal

  Wist je dat?

  • Met je e-ticket kun je sneller binnen in Technopolis. Print je ticket, hou de streepjescode klaar op je smartphone, scan je ticket aan de snelkassa en... hop, naar de experimenten!
  • Online tickets zijn 1 maand geldig.
  • Wil je toch liever ter plekke aan de kassa betalen? Dat kan! Je kan contant, met debet- of kredietkaart, of via de app Payconiq betalen.
  • We aanvaarden de Mechelenbon, sport- en cultuurcheques en (elektronische) ecocheques van Sodexo en Edenred.
  • Toegangstickets waarop kortingen verrekend worden (geldige lidkaarten van partners, UIT-pas, Prikkelpakket en andere kortingsbonnen), kunnen uitsluitend aan onze onthaalkassa’s aangekocht of gevalideerd worden, en niet als online ticket aangekocht worden.
  • (Ook) op vertoon van je persoonlijke European Disability Card kennen we je het tarief voor personen met een handicap toe.
  • Kom je langs op jouw verjaardag? Als je aan het onthaal jouw identiteitskaart laat zien, dan krijg je van ons een bon voor een gratis stukje taart in het restaurant.