Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Tarieven

Koop je tickets online en registreer je bezoekdatum!
Ben je van plan ons een bezoekje te brengen? Goed idee! Hier ontdek je alles over onze tarieven. Vergeet niet om vóór je bezoek je tickets online te kopen en je bezoekdatum te registreren. Vanwege de coronacrisis verkopen we niet langer tickets aan de kassa in Technopolis.

Koop je tickets online en registreer je bezoekdatum

Voor jouw veiligheid laten we slechts een beperkt aantal bezoekers toe. Opdat we zouden kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, kan je enkel online je tickets te kopen en vragen we je de dag van je bezoek aan te geven. Vergeet niet om tegelijk je plekje voor onze demo's (als ze gegeven worden tijdens schoolvakanties), shows en workshops te reserveren via de aparte reservatiemodule.

Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee?

Vul bij "Abonnees en personen die al een geldig ticket hebben" het juiste aantal in. Daarnaast hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt via de ticket-en registratiemodule. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement aan het onthaal te tonen. Reserveer ook je plekje voor onze shows, demo's en workshops via de aparte reservatiemodule.

Tarieven Technopolis

2019 06 18 Icon 1 Technopolis

Kinderen jonger dan 4 jaar

GRATIS
2019 06 18 Icon 2 Technopolis

Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar

13,50
2019 06 18 Icon 3 Technopolis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

17,00
2019 06 18 Icon 4 Technopolis

Senioren 65+

15,50
2019 06 18 Icon 5 Technopolis

Kinderen met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar

13,00
2019 06 18 Icon 6 Technopolis

Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar

15,50
Ben je leerkracht? Dan betaal je slechts € 8,50 (50% korting!) op vertoon van een geldige lerarenkaart. Deze korting is alleen geldig voor leerkrachten zelf. Ontdek alle voordelen voor senioren. Begeleiding nodig? Gratis toegang voor 1 begeleider per rolstoelgebruiker. Gratis toegang voor 1 begeleider per 2 bezoekers met een handicap indien zij geen rolstoel gebruiken. Recht op verminderd tarief? Technopolis werkt samen met UiTPAS en Steunpunt Vakantieparticipatie.

Alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket

Je dagticket geeft toegang tot alle expo's en activiteiten in Technopolis. Je kan zonder bij te betalen al onze shows, demo's en workshops bijwonen. Raadpleeg voor je bezoek het dagprogramma of download onze gratis app om te zien wat er allemaal op de dag van jouw bezoek te beleven is!

Ook de parking is inbegrepen!

Met de klas naar Technopolis?

Voor scholen geldt een scholentarief. Ontdek wat een klasbezoek kost en reserveer je klasbezoek online.

  Kom je in groep?

  Groepen vanaf 15 personen genieten van een voordelig groepstarief, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert.

  Abokaartje

  Al aan een abonnement gedacht?

  Ben je van plan om Technopolis vaker te bezoeken? Dan is een abonnement een voordelige oplossing: na 3 bezoeken heb je je abonnement terugverdiend. Met een abonnement geniet je bovendien van tal van voordelen en kortingen bij andere partners.

  Goeie tip: koop je abonnement online en geniet van een mooie korting!

  Kassa

  Doe eens een bon cadeau!

  Wil je iemand een plezier doen met een origineel geschenk? Koop dan nu online 1 of meerdere bons van 25 euro. Het bedrag kan uitgegeven worden aan het onthaal (aan toegangstickets) of in de shop van Technopolis.

  Alle cadeaubonnen, ongeacht het bedrag, zijn 1 jaar geldig.

  Ui TPAS Mechelen kaart

  Recht op verminderd tarief?

  • Als je recht hebt op een tegemoetkoming en heb je een UiT-pas met kansentarief mee, stuur dan een mail naar info@technopolis.be om je uitstap op voorhand te boeken. Je krijg dan een korting: 80% voor Mechelaars met een UiTPAS met kansentarief en 50% als je in het bezit bent van een UiTPAS met kansentarief van een andere Vlaamse gemeente. Hier kan je controleren of je gemeente is aangesloten: https://www.publiq.be/nl/project/uitpas.


  • Technopolis werkt ook samen Steunpunt Vakantieparticipatie, om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Technopolis ook mogelijk is voor mensen met een beperkt budget. Neem voor je langskomt contact op met het Steunpunt Vakantieparticipatie. Wanneer je toekomt in Technopolis, dan kan je aan het onthaal je dagtickets (aan verminderd tarief) elektronisch betalen.
  Consumptiecheque 1

  Betaalmiddelen

  Op voorwaarde dat je minstens één werkdag op voorhand via info@technopolis.be je bezoek boekt, aanvaarden we ook volgende betaalmiddelen aan de kassa:

  • Sport & cultuurcheques van Sodexo (op papier) en Edenred (papier)
  • Consumptiecheques van Sodexo (op papier), Monizze (elektronisch) en Edenred (papier)
  • Ecocheques van Sodexo (zowel op papier als elektronisch), Monizze (elektronisch) en Edenred (papier)
  • Mechelbon
  Trein

  Tijdelijk geen Discovery Combi (B-Dagtrip)

  Onder normale omstandigheden kan je met een Discovery Combi (B-dagtrip) van de NMBS extra voordelig met de trein (en bus) naar Technopolis. Door de coronacrisis kan je enkel online tickets via de website van Technopolis kopen, waardoor je tijdelijk geen gebruik van deze formule kan maken.

  Onthaal

  Wist je dat?

  • Je online tickets zijn enkel geldig op de datum die op je ticket aangegeven staat. Als je echt niet op de geregistreerde dag kan langskomen, stuur dan een mail naar info@technopolis.be.
  • Haal je ticket(s) boven van zodra je arriveert. Heb je een abonnement of had je nog een geldig ticket, houd dat dan in combinatie met je registratiebevestiging klaar. Zo verloopt het inscannen vlotter en beperken we de wachtrijen.
  • Aan de kassa kost een ticket € 1 meer dan in de online ticketshop.

  Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

  Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.