Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

Tarieven

Koop je tickets goedkoper online
Ben je van plan ons een bezoekje te brengen? Goed idee! Hier ontdek je alles over onze tarieven.

Koop je tickets goedkoper online

2019 06 18 Icon 1 Technopolis

Kinderen jonger dan 4 jaar

GRATIS Aan de kassa: GRATIS
2019 06 18 Icon 2 Technopolis

Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar

13,50 Aan de kassa: 14,50
2019 06 18 Icon 3 Technopolis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

17,00 Aan de kassa: 18
2019 06 18 Icon 4 Technopolis

Senioren 65+

15,50 Aan de kassa: 16,50
2019 06 18 Icon 5 Technopolis

Kinderen met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar

13,00 Aan de kassa: 14,00
2019 06 18 Icon 6 Technopolis

Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar

15,50 Aan de kassa: 16,50
Ben je leerkracht? Dan betaal je slechts € 8,50 (online) of € 9 (aan de kassa) op vertoon van een geldige lerarenkaart. Deze 50% korting is alleen geldig voor leerkrachten zelf. Begeleiding nodig? Gratis toegang voor 1 begeleider per rolstoelgebruiker. Gratis toegang voor 1 begeleider per 2 bezoekers met een handicap indien zij geen rolstoel gebruiken. Recht op verminderd tarief? Technopolis werkt samen met UiTPAS en Steunpunt Vakantieparticipatie.

Alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket

Je dagticket geeft toegang tot alle expo's en activiteiten in Technopolis. Je kan zonder bij te betalen al onze shows en demo's bijwonen. Ook de parking is inbegrepen. Raadpleeg voor je bezoek het dagprogramma of download onze gratis app om te zien wat er allemaal op de dag van jouw bezoek te beleven is.

  Met een ticket voor Technopolis heb je geen toegang tot de tijdelijke buitenexpo Insectopia. Om Insectopia te bezoeken heb je een apart ticket of combiticket nodig. 

Met de klas naar Technopolis?

Voor scholen geldt een scholentarief. Ontdek wat een klasbezoek kost en reserveer je klasbezoek online.

  Kom je in groep?

  Groepen vanaf 15 personen genieten van een voordelig groepstarief, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert.

  Abokaartje

  Al aan een abonnement gedacht?

  Ben je van plan om Technopolis vaker te bezoeken? Dan is een abonnement een voordelige oplossing: na 3 bezoeken heb je je abonnement terugverdiend. Met een abonnement geniet je bovendien van tal van voordelen en kortingen bij andere partners.

  Goeie tip: koop je abonnement online en geniet van een mooie korting!

  Kassa

  Doe eens een bon cadeau!

  Wil je iemand een plezier doen met een origineel geschenk? Koop dan nu online 1 of meerdere bons van 25 euro. Het bedrag kan uitgegeven worden aan het onthaal (aan toegangstickets) of in de shop van Technopolis.

  Alle cadeaubonnen, ongeacht het bedrag, zijn 1 jaar geldig.

  Ui TPAS Mechelen kaart

  UiTPAS met kansentarief

  Met een UiTPAS met kansentarief, een gratis voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis, krijg je maar liefst 80% korting op je toegang in Technopolis. Die korting is geldig voor UiTPAS-houders van álle UiTPAS-regio's. Hoe krijg je deze? Stuur voordat je op bezoek komt een mail naar info@technopolis.be en breng op de dag van je bezoek je UiTPAS mee. Daarnaast krijg je in onze shop 10% korting in ruil voor 5 UiTPAS-punten, ook als je een UiTPAS zonder kansentarief hebt.

  Is jouw gemeente aangesloten? Controleer het hier: https://www.publiq.be/nl/project/uitpas.

   Gezin

   Iedereen verdient vakantie

   Technopolis werkt ook samen Steunpunt Vakantieparticipatie, om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Technopolis ook mogelijk is voor mensen met een beperkt budget. Neem voor je langskomt contact op met het Steunpunt Vakantieparticipatie. Wanneer je toekomt in Technopolis, dan kan je aan het onthaal je dagtickets (aan verminderd tarief) elektronisch betalen.

   Consumptiecheque 1

   Betaalmiddelen

   We aanvaarden ook volgende betaalmiddelen aan de kassa:

   • Sport & cultuurcheques van Sodexo (op papier) en Edenred (papier)
   • Consumptiecheques van Sodexo (op papier), Monizze (elektronisch) en Edenred (papier)
   • Ecocheques van Sodexo (zowel op papier als elektronisch), Monizze (elektronisch) en Edenred (papier)
   • Mechelbon
   Trein

   Tijdelijk geen Discovery Combi (B-Dagtrip)

   Onder normale omstandigheden kan je met een Discovery Combi (B-dagtrip) van de NMBS extra voordelig met de trein (en bus) naar Technopolis. Door de coronacrisis kan je tijdelijk geen gebruik van deze formule maken.

   Onthaal

   Wist je dat?

   • Je online tickets zijn enkel geldig op de datum die op je ticket aangegeven staat. Als je echt niet op de geregistreerde dag kan langskomen, stuur dan een mail naar info@technopolis.be.
   • Haal je ticket(s) boven van zodra je arriveert. Heb je een abonnement of had je nog een geldig ticket, houd dat dan in combinatie met je registratiebevestiging klaar. Zo verloopt het inscannen vlotter en beperken we de wachtrijen.
   • Aan de kassa kost een ticket € 1 meer dan in de online ticketshop.

   Koop je tickets goedkoper online

   Online betaal je € 1 minder per ticket voor Technopolis. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren. Ook je tickets voor onze buitenexpo Insectopia koop je bij voorkeur online. De prijs is hetzelfde als aan de kassa, maar zo ben je zeker dat er plaats vrij is op de dag dat je langskomt.