Tarieven

Ben je van plan ons een bezoekje te brengen? Goed idee! Hier ontdek je alles over onze tarieven. 
Sporttentoonstelling 159

Tarieven Technopolis

Online betaal je € 1 minder per ticket voor Technopolis. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren.

2019 06 18 Icon 1 Technopolis

Kinderen jonger dan 4 jaar

GRATIS Aan de kassa: GRATIS
2019 06 18 Icon 2 Technopolis

Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar

14,50 Aan de kassa: 15,50
2019 06 18 Icon 3 Technopolis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

19,50 Aan de kassa: 20,50
2019 06 18 Icon 4 Technopolis

Senioren 65+

18,00 Aan de kassa: 19,00
2019 06 18 Icon 5 Technopolis

Kinderen met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar

14,00 Aan de kassa: 15,00
2019 06 18 Icon 6 Technopolis

Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar

18,00 Aan de kassa: 19,00
Ben je leerkracht? Dan betaal je slechts € 10 (online en aan de kassa) op vertoon van een geldige lerarenkaart. Deze mooie korting is alleen geldig voor leerkrachten zelf.Begeleiding nodig? Gratis toegang voor 1 begeleider per rolstoelgebruiker. Gratis toegang voor 1 begeleider per 2 bezoekers met een handicap indien zij geen rolstoel gebruiken.Recht op verminderd tarief? Technopolis werkt samen met UiTPAS en Steunpunt Vakantieparticipatie.

Wat is inbegrepen in je dagticket?

Je dagticket geeft toegang tot alle expo’s en activiteiten IN Technopolis. Je kan zonder bij te betalen al onze shows en demo’s bijwonen. Ook de parking is inbegrepen. Raadpleeg voor je bezoek het programma om te zien wat er allemaal op de dag van jouw bezoek te beleven is.

Ga je ook naar Insectopia?

Met een ticket voor Technopolis heb je geen toegang tot de tijdelijke buitenexpo Insectopia. Om Insectopia te bezoeken heb je een apart ticket of combiticket nodig dat je exclusief online kan verkrijgen.

Kettingreactie

Kom je met de klas?

Voor scholen gelden andere tarieven. Ontdek wat een klasbezoek kost en reserveer je klasbezoek online.

Kom je met een groep?

Groepen vanaf 15 personen genieten van een voordelig groepstarief, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert. 

Al aan een abonnement gedacht?

Ben je van plan om Technopolis vaker te bezoeken? Dan is een abonnement een voordelige oplossing: na 3 bezoeken heb je je abonnement terugverdiend. Met een abonnement geniet je bovendien van tal van voordelen en kortingen bij andere partners.

Goeie tip: koop je abonnement online en geniet van een mooie korting!

Doe eens een bon cadeau! 

Wil je iemand een plezier doen met een origineel geschenk? Koop dan nu online 1 of meerdere bons van 25 euro. Het bedrag kan uitgegeven worden aan het onthaal (aan toegangstickets) of in de shop van Technopolis. 

Alle cadeaubonnen, ongeacht het bedrag, zijn 1 jaar geldig.

Recht op verminderd tarief?

UiTPAS met kansentarief

Met een UiTPAS met kansentarief, een gratis voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis, krijg je maar liefst 80% korting op je toegang in Technopolis. Die korting is geldig voor UiTPAS-houders van álle UiTPAS-regio’s. Hoe krijg je deze? Stuur voordat je op bezoek komt een mail naar info@​technopolis.​be en breng op de dag van je bezoek je UiTPAS mee. Daarnaast krijg je in onze shop 10% korting in ruil voor 5 UiTPAS-punten, ook als je een UiTPAS zonder kansentarief hebt. 

Is jouw gemeente aangesloten? Controleer het hier: https://​www​.publiq​.be/​n​l​/​p​r​o​j​e​c​t​/​u​itpas.

Steunpunt Vakantieparticipatie

Technopolis werkt ook samen Steunpunt Vakantieparticipatie, om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Technopolis ook mogelijk is voor mensen met een beperkt budget. Neem voor je langskomt contact op met het Steunpunt Vakantieparticipatie. Wanneer je toekomt in Technopolis, dan kan je aan het onthaal je dagtickets (aan verminderd tarief) elektronisch betalen.

Trein

Tijdelijk geen Discovery Combi (B-Dagtrip)

Onder normale omstandigheden kan je met een Discovery Combi (B‑dagtrip) van de NMBS extra voordelig met de trein (en bus) naar Technopolis. Door de coronacrisis kan je enkel online tickets via de website van Technopolis kopen, waardoor je tijdelijk geen gebruik van deze formule kan maken.

Betaalmiddelen

Op voorwaarde dat je minstens één werkdag op voorhand via info@​technopolis.​be je bezoek boekt, aanvaarden we ook volgende betaalmiddelen aan de kassa:

  • Sport & cultuurcheques van Sodexo (op papier) en Edenred (papier)
  • Consumptiecheques van Sodexo (op papier), Monizze (elektronisch) en Edenred (papier)
  • Ecocheques van Sodexo (zowel op papier als elektronisch), Monizze (elektronisch) en Edenred (papier)
    Mechelbon

Wist je dat?

  • Je online tickets zijn enkel geldig op de datum die op je ticket aangegeven staat. Als je echt niet op de geregistreerde dag kan langskomen, stuur dan een mail naar info@​technopolis.​be.
  • Haal je ticket(s) boven van zodra je arriveert. Heb je een abonnement of had je nog een geldig ticket, houd dat dan in combinatie met je registratiebevestiging klaar. Zo verloopt het inscannen vlotter en beperken we de wachtrijen.
  • Aan de kassa kost een ticket € 1 meer dan in de online ticketshop.