Kom veilig op bezoek

Wij volgen alle coronamaatregelen strikt op
Om jou een zo veilig mogelijke en zorgeloze beleving te bezorgen, hebben we een reeks belangrijke coronamaatregelen genomen.
Bezoeker mondmasker

Hygiëne

  • Mondmaskers zijn binnen aanbevolen voor bezoekers vanaf 12 jaar. Bij bepaalde opstellingen (zoals onze populaire fiets op de kabel) is het moeilijk om afstand te bewaren. Zeker daar raden we aan om een mondmasker te dragen.
  • Er worden alcoholgels voorzien, zodat je regelmatig je handen kan ontsmetten.
  • Daarnaast worden alle oppervlakken die regelmatig aangeraakt worden (zoals touchscreens, drukknoppen…) meermaals per dag ontsmet.
  • De schoonmaak van de sanitaire voorzieningen gebeurt met hogere frequentie.
  • Op het vlak van EHBO werden alle voorschriften aangepast in het licht van het coronavirus.
  • We waken continu over de luchtkwaliteit.

Koop je tickets online

  • We raden je aan om je tickets voor een dagje Technopolis online te kopen. Online tickets zijn niet alleen € 1 goedkoper dan aan de kassa, je vermijdt er ook wachtrijen mee.
  • Ook je tickets voor onze buitenexpo Insectopia koop je bij voorkeur online. De prijs is hetzelfde als aan de kassa, maar zo ben je zeker dat er plaats vrij is op de dag dat je langskomt. We waken er namelijk over dat niet te veel bezoekers tegelijk het parcours bewandelen. Is er op de dag van je bezoek nog plaats vrij, dan kan je ook aan de kassa tickets voor Insectopia bemachtigen.
  • Voordelige combitickets om op één dag zowel Technopolis als Insectopia te bezoeken, verkopen we exclusief online.

Restaurant

We passen steeds alle maatregelen toe die van toepassing zijn voor de horeca. Om praktische redenen mag je niet picknicken in Technopolis.

Ben je ziek en/​of vertoon je symptomen?

Stel je bezoek uit als je één of meerdere symptomen van Covid-19 vertoont en/​of als je je ziek voelt.

Nog vragen?

Neem contact op met de dagverantwoordelijke (0471 95 85 04) of de preventieadviseur (0479 19 30 11).
Coronavirus

Extra tips om jezelf en elkaar te beschermen

Laat ons weten wat je van jouw bezoek vond!

We doen ons best om jou een zo veilig mogelijke en zorgeloze beleving te bezorgen. Hopelijk voelde je je op je gemak tijdens je bezoek. Zag je enkele verbeterpunten? Dat zou kunnen, want de coronacrisis stelt al onze medewerkers voor heel wat nieuwe en ongekende uitdagingen. Geef ons jouw mening en we doen ons best om gaandeweg onze maatregelen verder op punt te stellen.