Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

Kom veilig op bezoek

Wij volgen alle coronamaatregelen strikt op
Om jou een zo veilig mogelijke en zorgeloze beleving te bezorgen, hebben we een reeks belangrijke coronamaatregelen genomen.

Koop je tickets online

  • We raden je aan om je tickets voor een dagje Technopolis online te kopen. Online tickets zijn niet alleen € 1 goedkoper dan aan de kassa, je vermijdt er ook wachtrijen mee.
  • Ook je tickets voor onze buitenexpo Insectopia koop je bij voorkeur online. De prijs is hetzelfde als aan de kassa, maar zo ben je zeker dat er plaats vrij is op de dag dat je langskomt. We waken er namelijk over dat niet te veel bezoekers tegelijk het parcours bewandelen. Is er op de dag van je bezoek nog plaats vrij, dan kan je ook aan de kassa tickets voor Insectopia bemachtigen.
  • Voordelige combitickets om op één dag zowel Technopolis als Insectopia te bezoeken, verkopen we exclusief online.

Zo houden we het hygiënisch

  • Er worden alcoholgels voorzien, zodat je regelmatig je handen kan ontsmetten. 
  • Daarnaast worden alle oppervlakken die regelmatig aangeraakt worden (zoals touchscreens, drukknoppen…) meermaals per dag ontsmet. 
  • De schoonmaak van de sanitaire voorzieningen gebeurt met hogere frequentie. 
  • Op het vlak van EHBO werden alle voorschriften aangepast in het licht van het coronavirus.
  • Mondmaskers zijn verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar, ook in onze Doe-tuin en onze tijdelijke buitenexpo Insectopia.
  • We waken continu over de luchtkwaliteit.  

Honger van al dat experimenteren? 

In ons restaurant passen we alle maatregelen toe die van toepassing zijn voor de horeca. We vragen je om steeds je mondmasker op te te zetten vanaf het moment dat je (even) van je tafel weggaat. Om praktische redenen mag je niet picknicken in Technopolis.

Restaurant Technopolis 2

Ben je ziek en/of vertoon je symptomen?

Stel je bezoek uit als je één of meerdere symptomen van Covid-19 vertoont en/of als je je ziek voelt.

Extra tips om jezelf en elkaar te beschermen

Raadpleeg www.info-coronavirus.be.

Laat ons weten wat je van jouw bezoek vond!

We doen ons best om jou een zo veilig mogelijke en zorgeloze beleving te bezorgen. Hopelijk voelde je je op je gemak tijdens je bezoek. Zag je enkele verbeterpunten? Dat zou kunnen, want de coronacrisis stelt al onze medewerkers voor heel wat nieuwe en ongekende uitdagingen. Geef ons jouw mening en we doen ons best om gaandeweg onze maatregelen verder op punt te stellen.

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket voor Technopolis. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren. Ook je tickets voor onze buitenexpo Insectopia koop je bij voorkeur online. De prijs is hetzelfde als aan de kassa, maar zo ben je zeker dat er plaats vrij is op de dag dat je langskomt.