Technopolis is nog even gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je kot omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis blijft nog even gesloten

Technopolis is al op weg...

Ontdek ons aanbod buiten Technopolis!
Wist je dat Technopolis regelmatig al haar workshops en shows inpakt en erop uit trekt? Speciaal voor scholen is er Technopolis on Tour, een grootschalige tournee doorheen gans Vlaanderen. Als je wil, kan je Technopolis ook op jouw evenement uitnodigen. Wil jij dat Technopolis naar jou komt? Laat het ons weten!
Video

Technopolis on Tour

Via Technopolis on Tour brengen we onze shows tot vlakbij scholen in heel Vlaanderen.

Video

Wil je dat Technopolis naar jou komt?

Nodig Technopolis uit op jouw evenement! Geef ons een seintje en dan pakken we onze meest boeiende workshops en shows in en komen we naar jou toe! Technopolis is een graag geziene gast op evenementen zoals Schorremorrie, SuperNova, I Love Science en Mechelen Speeldag.

Omdat we beseffen dat naast vele andere sectoren ook de eventsector zwaar getroffen wordt door de coronacrisis, verlaagden we de tarieven van al onze workshops en shows. Naar aanleiding van de coronamaatregelen, gaan we zo flexibel mogelijk om met alle (aan)vragen. Laat weten wat Technopolis voor jou kan betekenen en we werken een kant-en-klaar voorstel op maat van jouw evenement uit.

Ontdek onze workshops en shows