Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

Technopolis is al op weg...

Ontdek ons aanbod buiten Technopolis!
Een spectaculaire wetenschapsshow bijwonen of de handen uit de mouwen steken tijdens een te gekke workshop: dat kan je niet alleen ín Technopolis! We trekken ook met veel plezier met onze beste shows en workshops naar scholen, bedrijven, cultuurcentra, festivals… Wil jij dat Technopolis naar jou komt? Geef ons een seintje en we zijn al op weg!

We trekken naar bedrijven, feestjes, festivals…

Nodig Technopolis uit op jouw evenement

Een evenement is pas compleet als Technopolis van de partij is! Of je evenement nu groot of klein is, binnen of buiten plaatsvindt, gekend is van hier tot in Tokio of volledig onbekend, Technopolis aanvaardt met plezier de uitnodiging om jouw gasten te entertainen met workshops en/of shows.

We sturen een edutainer, een entertainer met een wetenschapsknobbel, op pad die elke workshop tot in de puntjes begeleidt en elke show doet knallen.

We trekken naar de cultuurcentra

Zet eens een wetenschapsshow op het programma

Technopolis trekt in het schooljaar 2021-2022 naar cultuurcentra, gemeentelijke centra en andere leuke plekken in Vlaanderen met een reeks boeiende wetenschapsshows voor scholen en families. Wil je dat Technopolis ook naar jouw instelling komt, vraag dan snel vrijblijvend een offerte. Zo kan iedereen in jouw buurt profiteren van een boeiend en uniek spektakel boordevol experimenten waar ze nog iets van opsteken ook!

En we gaan op bezoek bij scholen

Nodig Technopolis uit in jouw klas

Ook in het schooljaar 2021-2022 trekken we met onze beste workshops en wetenschapsshows richting basisscholen en secundaire scholen. Voor elke leeftijdsgroep hebben we een workshop en/of show volledig op maat ontwikkeld. Doe je leerlingen snel een plezier en wissel je lessen af met een onvergetelijke Technopolis-ervaring.