Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

WeteWaWerkt

Achter de schermen van 8 Vlaamse bedrijven
16+
"Wete wa werkt?" STEM! STEM werkt om te bouwen aan een betere toekomst. Een toekomst waar ook jij aan kan meewerken! Klinkt dat allemaal nogal vaag? Kijk dan naar onze videoreeks WeteWaWerkt. In 8 afleveringen tonen jonge bedrijfsmedewerkers met een STEM-job waar ze mee bezig zijn en welk traject ze hebben afgelegd.

Voor wie werkt STEM?

Maak kennis met 8 jonge medewerkers uit 8 Vlaamse bedrijven. Wat hebben ze met elkaar gemeen? Niet hun achtergrond of gender. En al helemaal niet hun opleiding.

Wat dan wel? Ze zijn dagelijks met STEM (Science Technology Engineering Mathematics) bezig en dragen zo hun steentje bij aan een meer duurzame toekomst. Ze praten heel eerlijk over hun opleidingstraject en professionele ervaringen (ook de minder goeie) en leggen uit hoe en waarom ze uiteindelijk met STEM aan de slag gegaan zijn.

STEM werkt ook voor jou

Zet jij soms vraagtekens bij je toekomst? Kijk dan zeker naar WeteWaWerkt en ontdek dat STEM weleens het antwoord kan zijn.

En nee, je hoeft geen 10 op STEM te halen om later een STEM-beroep uit te oefenen. Straffer nog, je kan ook zonder STEM-opleiding later met STEM aan de slag. Neem nu Gerben. Hij studeerde journalistiek, maar vond zijn passie in chemische procestechnieken. En in heel wat bedrijven is een paar goeie handen minstens evenveel waard als een knap brein. Daarvan getuigen houtbewerker Emile en magazijnmedewerker Erna.

Kijk nu naar alle afleveringen

WeteWaWerkt kwam tot stand i.s.m.

Aan je scherm gekluisterd?

Ga dan zeker naar ons YouTube-kanaal waar nog tal van andere videoreeksen op jou wachten.