Technopolis is gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je keuken omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis is gesloten
Creatieve uitdagingen in het Atelier

Workshops in het Atelier

Ga een creatieve uitdaging aan
In het Atelier neem je de technologie letterlijk ‘in handen’ en til je je technische vaardigheden naar een hoger level. In het weekend is het Atelier open van 12u30 tot 16u. Tijdens schoolvakanties is het Atelier elke dag open van 10u30 tot 12u en van 13u tot 16u.

5 uitdagingen, oneindig veel oplossingen!

Speciaal voor jou hebben we een reeks creatieve uitdagingen bedacht! Bereid je nu al voor op torens die de zwaartekracht uitdagen, snelle boten, een zipline zonder remsysteem, verbluffende LEGO-ontwerpen en een windkoker die wacht op bouwsels die iedereen omver blazen...

Kies de uitdaging die op jouw lijf geschreven staat en ontwerp, bouw en test erop los in het Atelier! Deze keer is het aan jou om ons te verrassen met een of meerdere creatieve oplossingen. Fout bestaat niet en leren doe je alleen maar door (opnieuw) te proberen.

Vanaf 8 jaar
Slechts een 20-tal deelnemers tegelijk aan deze workshop (4 per uitdaging) deelnemen. Zo kunnen we iedereen de nodige aandacht geven!
Op zaterdag en zondag van 12u30 tot 16u. Tijdens schoolvakanties elke dag van 10u30 tot 12u en van 13u tot 16u.
Creatieve uitdaging LEGO

Praktisch

Inbegrepen in je dagticket
Het Atelier
Tikkeltje te jong? Als mama, papa, oma, nonkel... (of een andere volwassene) je helpt, dan kan je ook deelnemen.
Geniale ideeën voor het Atelier? Stuur ze naar atelier@technopolis.be!

Download onze gratis app

Wil je tijdens je bezoek weten wat precies waar en wanneer plaatsvindt? Download dan onze gratis app. Zo mis je voortaan geen enkele demo, show of workshop en kan je een lijst met favoriete opstellingen aanleggen. Ga recht op je doel af via de handige kaart waarop je kan in- en uitzoomen. Dankzij onze app verloopt je bezoek nog vlotter en mis je geen minuut experimenteerplezier!

App Store

Zin om al aan de slag te gaan?

In het Atelier zetten we je aan het nadenken.En hoe!

Bereid je mentaal voor op je bezoek aan het Atelier van Technopolis en speel online eens

Iedereen kan creëren!

Wil je thuis ook aan de slag met de software uit de computerzone van het Atelier, neem dan eens een kijkje op:

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!