Technopolis is nog even gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je kot omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis blijft nog even gesloten

Workshops in STEK

Voor creatieve makers
Nieuw
14-18
Twee keer per maand op woensdagnamiddag kan je deelnemen aan onze workshops in STEK, onze nieuwe zone voor creatieve makers van 14 tot 18. Voorkennis heb je niet nodig, zolang je maar zin hebt om je eigen ding te 'maken'. Technopolis zorgt voor het materiaal en de nodige begeleiding. De workshops zijn volledig gratis: als je enkel voor deze workshops komt, dan hoef je zelfs geen dagticket te betalen.

In het licht van de coronacrisis werden alle workshops die in maart, april en mei zouden plaatsvinden, geannuleerd. Technopolis volgt alle maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te beperken strikt op. We blijven in de tussentijd online je wetenschapshonger stillen.

Hoe zit dat eigenlijk met die toren?

Die is bijna af!

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een indrukwekkende toren. Deze Toren’ wordt het skelet’ dat de STEKPACK (een groep jongeren met de missie om van STEK een échte stek te maken) en andere geïnteresseerde jongeren zelf kunnen uitbouwen en vormgeven tijdens onze workshops. 


Je leest het: STEK is een creatieve zone voor én door jongeren. Jij bepaalt helemaal zelf wat je er gaat doen. Wij organiseren op vaste tijdstippen workshops rond allerlei topics, maar jij bepaalt helemaal zelf hoe je ze invult en beleeft.

Meer over STEK
Video

Work in progress...

Met de steun van

Dit project kan gerealiseerd worden dankzij de steun van het Wetenschapscommunicatiebeleid van de Vlaamse overheid.