Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

Workshops in STEK

Voor creatieve makers
Nieuw
14-18

In het licht van de coronacrisis vinden er voorlopig geen workshops in STEK plaats. Technopolis volgt alle maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te beperken strikt op.

Onder normale omstandigheden kan je twee keer per maand op woensdagnamiddag deelnemen aan workshops in STEK, onze nieuwe zone voor creatieve makers van 14 tot 18. Voorkennis heb je niet nodig, zolang je maar zin hebt om je eigen ding te 'maken'. Technopolis zorgt voor het materiaal en de nodige begeleiding. De workshops zijn volledig gratis: als je enkel voor deze workshops komt, dan hoef je zelfs geen dagticket te betalen.

Er staat een Toren!

Je kan er niet naast kijken! Er staat een Toren (jawel, met hoofdletter T) vanjewelste in STEK. De komende jaren wordt de Toren wordt het skelet dat jongeren verder zullen uitbouwen en vormgeven tijdens onze workshops. Ze kunnen er ideeën uitwisselen en binnenkort zullen er ook regelmatig talks plaatsvinden.

Met de steun van

Dit project kan gerealiseerd worden dankzij de steun van het Wetenschapscommunicatiebeleid van de Vlaamse overheid.