Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Welkom op het YouTube-kanaal van Technopolis!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en kijk mee achter onze schermen
BAM!! Welke spectaculaire science-avonturen spelen zich af achter de schermen van Technopolis? We houden je niet langer in spanning! Je komt het namelijk te weten in de wekelijkse vlog van Zanne en Emiel. Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en volg al hun waanzinnige belevenissen mee!

Waarom abonneren op het YouTube-kanaal van Technopolis?

Video

Ga backstage met Zanne en Emiel!

Ons YouTube-kanaal heeft 1 doel: jou en onze duizenden andere fans een exclusieve inkijk achter onze schermen geven. Check dus zeker ons kanaal en abonneer! Want, trust us: je hebt er geen idee van welke gestoorde avonturen Zanne en Emiel wekelijks beleven!
Video

Kom op plaatsen waar je nog nooit bent geweest!

That’s right! Niet alleen nemen Zanne en Emiel je mee achter de schermen van Technopolis. Geregeld trekken ze ook naar locaties waar er geweldige dingen rond wetenschap en technologie gebeuren. Zo vlogde Emiel al vanop de Energy Observer’, het meest futuristische schip ter wereld dat op waterstof vaart!
Video

Specials en stunts met andere YouTubers!

Wie Technopolis zegt, zegt experimenten. Om onze trouwe fans en kijkers van ons YouTube-kanaal te bedanken, verrassen we ze graag geregeld met gestoorde specials. In die video’s halen we alles uit de kast en voeren we de meest spectaculaire experimenten uit met andere YouTubers, zoals Enzo Knol en Bunny Vlogs!
Video

Giveaways: altijd valt er iets nieuws te winnen!

Of er nog meer redenen zijn om je onmiddellijk op het YouTube-kanaal van Technopolis te abonneren? Zeker! Zo maken we er graag de gewoonte van om in onze video’s een leuke weggeefactie te lanceren. Wil je dus kans maken op een vette gadget uit onze shop, gratis tickets of een ander cadeau? Abonneer je dan zeker op ons kanaal!

Aan je scherm gekluisterd?

Ga dan zeker naar ons YouTube-kanaal waar nog tal van andere videoreeksen op jou wachten.