Communie- of lentefeest

Maak van je communie- of lentefeest een feest om nooit meer te vergeten! In Technopolis geniet je niet enkel van een lekker feestmaal, maar word je ondergedompeld in de wondere wereld van de wetenschap.

Geef dit jaar de organisatie van je communie- of lentefeest helemaal in handen van Technopolis Events. Wij regelen alles tot in de puntjes.
201705 Tech communie small 7

Ruime en goed geventileerde zalen

Laat al je zorgen thuis en zak lekker met je voeten onder tafel! We hebben een heel assortiment aan ruime en goed geventileerde zalen die we exclusief voor jouw feest ter beschikking stellen. 

20210630 Technopolis 53

Supergezellige overdekte zomerbar

Je kan ook je feest buiten in onze supergezellige overdekte zomerbar vieren. De jongsten kunnen er in het strandzand spelen, een minireis rond de wereld maken en de gekste dingen over insecten ontdekken.

Op wetenschappelijk avontuur

Uniek aan een feest in Technopolis is… Technopolis zelf natuurlijk! Op aanvraag kan je je feest combineren met een superspannende wetenschappelijke ontdekkingstocht. 

201804 Techn communie 191

Exclusieve wetenschapsshow

Combineer je je feest met een bezoek aan Technopolis, dan zijn alle wetenschappelijke demo’s en shows (zie programma) inbegrepen in de prijs van je dagtickets. Liever een privéshow? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

201804 Techn communie 60

Lekker eten

Samen met al je gasten kan je genieten van een overheerlijke maaltijd met alles erop en eraan. Mmm, komt het water je al in de mond?

Klinkt dat als muziek in de oren?

Laat ons dan weten wanneer en met hoeveel personen je in Technopolis wil feestvieren en we bezorgen je geheel vrijblijvend een offerte. 

Heb je nog bijzondere wensen? Laat ze gerust weten. Samen bekijken we al je voorkeuren en werken we een voorstel op maat uit.

015 34 20 00 (op werkdagen)
201804 Techn communie 209

Snuif de sfeer op!

Alle foto’s op deze pagina werden vóór de start van de coronacrisis genomen.