Communie- of lentefeest

Geef je feest een origineel en wetenschappelijk tintje
Maak van je communie- of lentefeest een feest om nooit meer te vergeten! In Technopolis geniet je niet enkel van een lekker feestmaal, maar word je ondergedompeld in de wondere wereld van de wetenschap. Na een lekkere barbecue om je vingers van af te likken (en meteen daarna te ontsmetten), kan je op ontdekking in de tentoonstellingsruimte van Technopolis. En als kers op de taart worden alle genodigden in de feestzaal getrakteerd op een exclusieve wetenschapsshow boordevol spectaculaire proeven! Klinkt goed? Vraag dan nu alvast een offerte voor jouw feest!
201705 Tech communie small 399

Trakteer je gasten op een origineel en coronaproof feest!

Geef dit jaar de organisatie van je communie- of lentefeest helemaal in handen van Technopolis Events. Wij regelen alles tot in de puntjes en zorgen ook voor alle nodige coronamaatregelen.

Communie lentefeest

Ruime en goed geventileerde zaal


Laat al je zorgen thuis en zak lekker met je voeten onder tafel! In tijden dat je maar een beperkt aantal gasten thuis mag ontvangen, stelt Technopolis haar meest ruime en best geventileerde feestzaal Einstein open voor jou en al je gasten!

Barbecue met bediening aan tafel

Samen met andere families, die elk in hun eigen bubbel en op veilige afstand feestvieren, kan je genieten van een overheerlijke barbecue. Je kan lekker aan tafel blijven zitten, terwijl wij het feestmaal veilig opdienen. Mmm, komt het water je al in de mond?

Op wetenschappelijk avontuur

Uniek aan een feest in Technopolis is… Technopolis zelf natuurlijk! Blijf vooral niet in de feestzaal zitten, maar ga met de hele familie op ontdekking in onze tentoonstellingsruimte waar handgels, pijlen en duidelijke afstandsregels garant staan voor een leuke én veilige beleving.

201804 Techn communie 191

Wetenschapsshow van formaat

De kers op de taart van elk feest is het entertainment! Wij zorgen speciaal voor alle genodigden voor een spectaculaire wetenschapsshow die enkel Technopolis aanbiedt. Bereid je al maar voor op een aaneenschakeling van verrassende proeven waar geen enkele goochelshow aan kan tippen!

Leuk cadeau

Een communie- of lentefeest is niet compleet zonder dat de communicant of lentefeestbeest pakjes kan uitpakken. Technopolis geeft met veel plezier ook een leuke verrassing.

Klinkt dat als muziek in de oren?

Laat ons dan weten wanneer en met hoeveel personen je in Technopolis wil feestvieren en we bezorgen je geheel vrijblijvend een offerte. Maken de coronamaatregelen communie- of lentefeesten onmogelijk, dan kan je gratis annuleren. Heb je nog bijzondere wensen? Laat ze gerust weten. Samen bekijken we al je voorkeuren en werken we een voorstel op maat uit.

015 34 20 00 (op werkdagen)

Snuif de sfeer op!

Alle foto’s op deze pagina werden vóór de uitbraak van de coronacrisis genomen.