Technopolis is terug open! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Technopolis is gesloten
Science jukebox 16 9 11

Demo Science Jukebox

Jij vraagt, onze edutainer draait!
Nieuw
8+
Onze edutainer schudt met evenveel gemak wetenschappelijke experimenten uit de mouw als een jukebox platen afspeelt! Jij vraagt, onze edutainer draait. Tempo, tempo… er is geen tijd te verspillen! Kies snel een experiment uit onze hitlijst en geef je oren én ogen de kost.

Tijdens de demo 'Science Jukebox' staat onze edutainer helemaal tot jouw beschikking. Welke experimenten wil jij zien én horen? Vooraleer je uit onze top van meest populaire experimenten kiest, geeft onze edutainer je een paar veelzeggende tips. Zet je alvast schrap voor een verbazingwekkende symfonie van rook, vlammen en knallen!

Science jukebox 16 9 9

Praktisch

Vergeet niet om vóór je bezoek je plek voor deze demo te reserveren via de aparte reservatiemodule voor shows en demo's. Je kan slechts één show of demo naar keuze tegelijk aanduiden. Wens je er meerdere bij te wonen, dan kan dat zeker en vast! Reserveer bijvoorbeeld eerst een plek voor de demo Science Jukebox in de voormiddag en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere demo en shows die je wil bijwonen.
Inbegrepen in je dagticket
15 min.
Twee keer per dag

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.