Show of demo

Trakteer je gasten op waanzinnige experimenten
Wat Technopolis onderscheidt van alle andere locaties? De legendarische wetenschapsshows en demonstraties! Een edutainer trakteert jou en jouw gasten op allerlei proeven en demonstraties vol spectaculaire experimenten. Stuk voor stuk originele en spannende wetenschappelijke extraatjes die jouw evenement echt uniek maken.
Show feest
Show event

Show

Tijdens de wetenschapsshow maken we je gasten via enkele spectaculaire experimenten wegwijs in de wondere wereld van wetenschap en technologie. Onze edutainer verbluft met vijf demonstraties of proefjes (en durft soms wel eens een proefkonijn uit het publiek bij zich te roepen). Klaar om van de ene verbazing in de andere te vallen?

Wetenschapsshow

Demo

Sommige dingen moet je gewoon zien om te geloven: dat geldt dubbel in de wetenschap! Muzikale wijnglazen? Vorken met een vreemd gevoel voor evenwicht? Pingpongballen met verborgen krachten? Onze tafelexperimenten zullen jouw gasten gegarandeerd aangenaam verrassen! Wedden dat ze nadien zelf op een feestje uitpakken met deze experimenten? 

  • Prijs: € 200
  • Duur: max. 1 uur
  • Locatie: Afhankelijk van de locatie van je catering

Praktisch

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 7 tot 700 personen en we passen ons programma graag op maat aan.
Om beschikbaarheid te garanderen, vragen wij je om voor weekend- en feestdagen minimum 2 maand op voorhand een optie te plaatsen. Voor gewone weekdagen kan dit tot minimum 1 maand voor het evenement.