Technopolis is klaar voor een anderhalvemeterevent! Ontdek al onze veiligheidsmaatregelen.
Meer info
Online events 36

Live, hybride of online?

Jouw event gaat altijd door!
Plan jij binnenkort een event? Stuur die uitnodigingen maar uit, want we garanderen dat jouw event kan doorgaan. Ook in deze onzekere tijden. Technopolis heeft alles in huis om jouw evenement 100% corona-proof te maken. We gaan voor een live, hybride of online oplossing. Steeds met alles erop en eraan.

Technopolis plant jouw event in en volgt het vanaf dan nauwgezet op. Kan het in real life doorgaan of vormen we het om tot een e-event? Of gaan we beter voor een combinatie: een deel online en een deel live?

Dankzij ons kort op de bal spelende Event-team kan alles. Wees dus maar gerust: van annuleren is geen sprake.

Event 2.0: altijd in de agenda

Coronamaatregelen meeting 3

Formule 1: een live event

We zwaaien de deuren van een van onze 12 eventzalen voor je open. Met hun verschillende afmetingen zijn ze steeds gepast voor kleine én grote anderhalvemeterevents en -meetings.

Ons team is helemaal klaar om jullie veilig en wel te ontvangen. Ruime zalen, slimme inrichting en signalisatie, strikte hygiëne- en beschermingsmaatregelen, en zelfs aangepaste cateringformules. Je merkt het: alles om jou en je gasten een zorgeloos event te gunnen.

Voor elk event, klein of groot, voeren we een eventcheck uit volgens het Covid Event Risk Model.

Video

Formule 2: een hybride event

Is de gastenlijst te uitgebreid om de social distancing te waarborgen? Dan organiseren we een hybride event, een dat zowel live als online plaatsvindt. De host en sprekers bevinden zich dan in onze professionele opnamestudio, een veilige anderhalvemetersetting, van waaruit we alles livestreamen.

Ofwel ontvangen we al je gasten en verdelen we ze over meerdere eventzalen, die virtueel met elkaar verbonden kunnen worden en waar we met moderne audiovisuele technieken een vlekkeloze uitzending garanderen. Ofwel ontvangen we een deel van je gasten ter plaatse en volgt een grotere groep van thuis uit, waar ze via een interactieve chat volop bij het event betrokken worden.

Online events 32

Formule 3: een online event

Is door strengere maatregelen een fysieke samenkomst helemaal onmogelijk? Dan haalt Technopolis al haar technologische en audiovisuele knowhow uit de kast voor een online event.

Je sprekers nemen plaats in het huiselijke decor van onze opnamestudio, waar ze omringd worden door een professionele crew en technologisch hoogstaande apparatuur. Ze nemen er hun speech, presentatie of demo op en streamen die - live of uitgesteld - naar zoveel mogelijk gasten die alles perfect van thuis uit kunnen volgen.

We garanderen dat je event kan plaatsvinden!

Door ervoor te zorgen dat jouw genodigden zowel fysiek als digitaal aanwezig kunnen zijn, kunnen we heel flexibel op eventuele wijzigende maatregelen inspelen. Bijgevolg kan jouw event altijd doorgaan, in welk format dan ook. We ontwikkelden een gans spectrum van events, van volledig live tot volledig digitaal en alles daartussen. Contacteer ons om samen alle mogelijkheden te bespreken!

Nog vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!