Sinds 8 mei mogen buiten evenementen met max. 50 personen doorgaan . 
Sinds 9 juni kunnen er ook binnen terug evenementen plaatsvinden.
Onze veiligheidsmaatregelen

Science Quiz

Raad jij de afloop van onze live experimenten?
Nieuw
In welk jaar werd Einstein geboren? En wie vond de gloeilamp uit? Jaartallen en namen zullen je helpen in eender welke quiz, maar niet tijdens onze Science Quiz! Houd je digitale stemkastje in de aanslag en bereid je voor op een reeks allesbehalve typische quizvragen afgewisseld met live experimenten waarvan jij de afloop mag raden. Vraag nu vrijblijvend naar een offerte op maat van jouw team.

Een originele quiz als teambuilding

Wie is de slimste collega? Of wie heeft het best opgelet tijdens de wetenschapslessen? Je komt het ongetwijfeld te weten tijdens onze Science Quiz. We dompelen je onder in vier categorieën en nemen je zo mee via de “aarde”, door de “lucht”, over het “water” en langs het “vuur”.

Onze edutainers, rasechte entertainers met een wetenschapsknobbel, trakteren je op een π-zonder sprankelende quiz boordevol experimenten waarvan je er ook zelf mag uitvoeren en atypische quizvragen. De Science Quiz werd speciaal voor teambuildings ontwikkeld en draagt de kwaliteitsstempel van Technopolis, dat bekend staat voor origineel entertainment waar je nog iets van opsteekt ook!

Praktisch

De Science Quiz is helaas niet coronaproof en kan daardoor tijdelijk niet geboekt worden.
1 uur
20 tot 300 personen

Nog vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor je teambuilding aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke locatie voor jouw teambuilding. Samen bekijken we al jouw wensen!