Wandelcoaching

Trek je stapschoenen aan voor een van onze themawandelingen in de natuur. Er zijn verschillende varianten: van een energieke walkshop tot een originele wandelvergadering. Ze vormen de ideale gelegenheid om stap voor stap” je collega’s beter te leren kennen en je band met hen te versterken.
Bosbad

Kies uit onze themawandelingen in de natuur

Bos

Energie(k) doorheen je dag

Een leuke, actieve walkshop waarin je ontdekt wat je energie kost én wat je energie oplevert. Gewapend met tal van concrete actiepunten ga je weer energiek naar huis.

Neem een bosbad

Tijdens de Japans geïnspireerde Shinrin-Yoku-wandeling dompelen we ons onder in de natuur. Zoek de rust op, maak je hoofd leeg en ervaar je zintuigen. Het resultaat? Minder stress en meer weerstand.

Salut stress

We gaan op zoek naar negatieve stressmomenten en leren die aanpakken. Onderweg doen we oefeningen, leren we ons ontspannen, en zoeken we de stilte op.

Wandelvergadering

Wist je dat al wandelend vergaderen de prestaties en de productiviteit verhoogt? We gaan op stap en leren zo’n wandelvergadering te organiseren. Tegelijk ontdekken we ook welk effect ze op jou, je team en je organisatie heeft.

Of werk met ons een wandeling op maat uit!

Samen met je organisatie of team werken we een wandeling uit die focust op een thema dat jullie willen aanpakken — van change management, over stresspreventie, tot wandelend solliciteren.

Waarom is wandelen altijd een goed idee?

Studies hebben bewezen dat wandelen:

  • ons fysieke en mentale welbevinden verbetert.
  • een positieve impact op ons leervermogen en onze prestaties heeft.
  • onze zintuigen prikkelt, onze creativiteit aanwakkert en ons probleemoplossend denkvermogen verbetert.
  • bijdraagt tot een ontspannen mindset waarin je elkaar gemakkelijk beter leert kennen.
Stapschoenen

Praktisch

6 tot 15 personen per coach
2 uur
In Mechelen, in de natuur
Je draag best aangepaste kledij en schoeisel!

Wil je met meer groepjes deelnemen?

Dan splitsen we de groep op. Een doorschuifsysteem is ook een optie: terwijl de ene groep aan de wandelcoaching deelneemt, kan de andere aan een andere teambuildingactiviteit deelnemen.

De foto’s op deze webpagina zijn afkomstig van CareerBoots.