Muziek

Profiteer nu van onze verSCHRIKKELijke zalenkorting!

40% korting op álle zalen tijdens de schrikkelmaand

Profiteer nu van onze verSCHRIKKELijke zalenkorting!

Een schrikkelmaand? Dat betekent voor ons een dag extra om te feesten. Organiseer in februari je event in Technopolis en profiteer van 40% korting op alle eventruimtes!

Night to Walk Again 2019 Einstein 4

Met een uitgebreid aanbod van 12 zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is, staat Technopolis bekend als een top notch evenementenlocatie. Als organisator van jaarlijks meer dan 300 evenementen van allerlei aard, zijn we wat betreft event planning en zalenverhuur bovendien niet aan ons proefstuk toe. Ons doel? Jouw evenement tot een klinkend succes maken! Hiervoor halen we steeds alles uit de kast en denken we graag met je mee.

Wat mag je verwachten?

  • Ruim aanbod aan veelzijdige zalen van 20 tot 700 m², elk met hun eigen karakter
  • Kwaliteitsvolle catering
  • Bediening volgens de regels van de kunst
  • Stijlvolle aankleding
  • Ruime vestiaire
  • En nog veel meer!

Een overzicht van alle ruimtes voor jouw event

Hieronder krijg je een overzicht van alle zalen die je kan huren en hun capaciteit per opstelling. Klik op een zaal naar keuze en ontdek de mogelijkheden. Bekijk gerust ook ons grondplan.

Polyvalente ruimtes

Einstein (+ Patio)

Zaal Einstein is dé geschikte ruimte voor de grotere events. Ideaal voor beurzen, seminaries, congressen…Het unieke aan zaal Einstein is de mogelijkheid de zaal op te delen in 2 onafhankelijke ruimtes: Einstein 1 en Einstein 2.
Patio Einstein, gelegen vlak naast Einstein, kan gebruikt worden als (extra) cateringruimte of break-out ruimte.

Ontdek er alles over
Foyer evenement

Foyer

De Foyer is een uitstekende ontvangstruimte, beurshal of cateringruimte. Naast recepties en netwerkevenementen is de Foyer de ideale locatie voor een lunch of koffiebreak.

Ontdek er alles over
Receptie Laan

Laan

Deze polyvalente ruimte grenst aan de Foyer en aan de interactieve tentoonstellingsruimte en is ideaal als receptie- of dinerruimte tijdens een nocturne. De Laan is ten slotte dé optie bij uitstek indien je naast de Foyer nog een uitbreiding wenst.

Ontdek er alles over

Het auditorium

Kegel

Kegel

Organiseer je een lezing, seminarie of opleiding? Dan is de Kegel de perfecte ruimte. Inspireer jouw medewerkers, klanten of partners in dit kleurrijke auditorium en verruim hun blik.

Ontdek er alles over

Vergaderzalen

Zaal Ampere

Ampère (+ Patio)

Ampère is de perfecte vergaderzaal, voorzien van meubilair, beamer en flipchart. Deze zaal heeft een aangename houten vloer, een uitstekende lichtinval en kan volledig verduisterd worden. Aan Ampère grenst een Patio, een heldere, open ruimte die je ook apart kan boeken. De Patio kan gebruikt worden als cateringruimte of break-out zone voor kleinere groepen.

Ontdek er alles over
STEM U-vorm

STEM-centrum

STEM-centrum is de ideale ruimte om als workshopruimte of break-out room te gebruiken. Door de speciale aankleding geeft deze zaal een hele leuk toets aan jouw evenement.

Ontdek er alles over
Hertz

Hertz

De kleine vergaderzaal Hertz is uitermate geschikt voor een bescheiden vergadering of opleiding in kleine groep. Deze zaal kan ook dienen als productieruimte.

Ontdek er alles over

Break-outzones

Kilobyte theaterstijl 07

Kilobyte

Kilobyte is een uitstekende zaal voor catering of workshops en kan eveneens dienen als vergaderzaal. Een beamer wordt op vraag ter beschikking gesteld.

Ontdek er alles over
Patio Ampere

Patio Ampère

De Patio Ampère, grenzend aan zaal Ampère, is de perfecte cateringruimte voor een bescheiden groep.

Ontdek er alles over
Ontdekhoek zaal

Ontdekhoek

Voor vergaderingen met iets kleinere groepen is de Ontdekhoek de ideale vergaderruimte. Deze zaal kan ook perfect als workshopruimte of break-out room dienen.

Ontdek er alles over
Lux

Lux

De halfopen ruimte Lux dient als cateringruimte, break-out zone en workshopruimte voor uw evenement. Het aanpalende terras is een leuke extra bij deze locatie.

Ontdek er alles over
Bert Knuts (Managing Director)
De events van de voorbije twee dagen in Technopolis Mechelen waren een groot succes. Met een zeer tevreden eindklant tot gevolg en uiteraard ook tot onze grote tevredenheid!
Mede dankzij jullie slaagden we erin om de gasten te verbazen en een topavond te bezorgen. We waren een team en streefden allen naar de perfectie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!