Technopolis is klaar voor een anderhalvemeterevent! Ontdek al onze veiligheidsmaatregelen.
Meer info

Ontdek onze 12 zalen in 360°

Stap virtueel onze zalen binnen
Met een uitgebreid aanbod van 12 zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is, staat Technopolis bekend als de evenementenlocatie bij uitstek. Benieuwd hoe onze zalen eruit zien? Verken elke zaal in detail alsof je er met beide voeten in zou staan via onze interactieve 360° 3D-tour.

Stap virtueel onze zalen binnen

Hieronder krijg je een overzicht van alle zalen die je kan huren. Klik op een zaal naar keuze en start vervolgens jouw interactieve 360° 3D-tour.

Je kan de ruimtes met je vinger, muis of toetsenbord verkennen of – als je op de playknop klikt – automatisch een showcasevideo laten afspelen. Via het menu en het grondplan heb je een overzicht van de ruimte(s) en kan je meteen naar de gewenste plek of ruimte overschakelen. Daarnaast krijg je een 3D of “dollhouse” view van de volledige ruimte en heb je toegang tot een interactief grondplan.

Polyvalente ruimtes

Einstein (+ Patio)

Zaal Einstein is dé geschikte ruimte voor de grotere events. Ideaal voor beurzen, seminaries, congressen…Het unieke aan zaal Einstein is de mogelijkheid de zaal op te delen in 2 onafhankelijke ruimtes: Einstein 1 en Einstein 2.
Patio Einstein, gelegen vlak naast Einstein, kan gebruikt worden als (extra) cateringruimte of break-out ruimte.

Verken Einstein (+ Patio) in 360°

Foyer

De Foyer is een uitstekende ontvangstruimte, beurshal of cateringruimte. Naast recepties en netwerkevenementen is de Foyer de ideale locatie voor een lunch of koffiebreak.

Ontdek de Foyer in 360°

Laan

Deze polyvalente ruimte grenst aan de Foyer en aan de interactieve tentoonstellingsruimte en is ideaal als receptie- of dinerruimte tijdens een nocturne. De Laan is ten slotte dé optie bij uitstek indien je naast de Foyer nog een uitbreiding wenst.

Verken de Laan in 360°

Het auditorium

Kegel

Organiseer je een lezing, seminarie of opleiding? Dan is de Kegel de perfecte ruimte. Inspireer jouw medewerkers, klanten of partners in dit kleurrijke auditorium en verruim hun blik.

Verken de Kegel in 360°

Vergaderzalen

Ampère (+ Patio)

Ampère is de perfecte vergaderzaal, voorzien van meubilair, beamer en flipchart. Deze zaal heeft een aangename houten vloer, een uitstekende lichtinval en kan volledig verduisterd worden. Aan Ampère grenst een Patio, een heldere, open ruimte die je ook apart kan boeken. De Patio kan gebruikt worden als cateringruimte of break-out zone voor kleinere groepen.

Verken Ampère (+ Patio) in 360°

STEM-centrum

STEM-centrum is de ideale ruimte om als workshopruimte of break-out room te gebruiken. Door de speciale aankleding geeft deze zaal een hele leuk toets aan jouw evenement.

Verken het STEM-centrum in 360°

Hertz

De kleine vergaderzaal Hertz is uitermate geschikt voor een bescheiden vergadering of opleiding in kleine groep. Deze zaal kan ook dienen als productieruimte. 

Verken Hertz in 360°

Break-outzones

Kilobyte

Kilobyte is een uitstekende zaal voor catering of workshops en kan eveneens dienen als vergaderzaal. Een beamer wordt op vraag ter beschikking gesteld.

Verken Kilobyte in 360°
Ampère patio 360

Patio Ampère

De Patio Ampère, grenzend aan zaal Ampère, is de perfecte cateringruimte voor een bescheiden groep.

Ontdek de Patio Ampère in 360°

Ontdekhoek

Voor vergaderingen met iets kleinere groepen is de Ontdekhoek de ideale vergaderruimte. Deze zaal kan ook perfect als workshopruimte of break-out room dienen.

Verken de Ontdekhoek in 360°

Lux

De halfopen ruimte Lux dient als cateringruimte, break-out zone en workshopruimte voor uw evenement. Het aanpalende terras is een leuke extra bij deze locatie.

Verken Lux in 360°

Welke zaal vind je waar?

Technopolis maakt van jouw evenement een klinkend succes

Als organisator van jaarlijks meer dan 300 evenementen van allerlei aard, zijn we wat betreft event planning en zalenverhuur bovendien niet aan ons proefstuk toe. Ons doel? Jouw evenement tot een klinkend succes maken! Hiervoor halen we steeds alles uit de kast en denken we graag met je mee.

Wat mag je verwachten?

  • Ruim aanbod aan veelzijdige zalen van 20 tot 700 m², elk met hun eigen karakter
  • Kwaliteitsvolle catering
  • Bediening volgens de regels van de kunst
  • Stijlvolle aankleding
  • Ruime vestiaire
  • En nog veel meer!

Nog vragen?

Bert Knuts (Managing Director)
De events van de voorbije twee dagen in Technopolis Mechelen waren een groot succes. Met een zeer tevreden eindklant tot gevolg en uiteraard ook tot onze grote tevredenheid!
Mede dankzij jullie slaagden we erin om de gasten te verbazen en een topavond te bezorgen. We waren een team en streefden allen naar de perfectie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!