Expo te koop: Xplora

Xplora heeft z’n tijd gekend. Maar alleen in Technopolis! Dit pareltje van een expo is rijp voor een nieuwe uitvalsbasis. Ken jij de perfecte plek voor deze expo die kinderen en jongeren aanspoort om hun talenten te ontdekken? Laat het ons weten.
Xplora ontdek je talent

Talenten ontdekken

In Xplora maken kinderen en jongeren (10 tot 14 jaar) kennis met tot de verbeelding sprekende beroepen. Wat doet een tijgertandarts? Wat moet je kunnen om snoepmaker te worden of om het weer te presenteren? Al experimenterend ontdekken ze nieuwe talenten en – wie weet – hun droomjob.

Actuele thema’s

Xplora bevat 10 clusters van interactieve opstellingen die overeenstemmen met een beroep. Duurzaamheid, ondernemerschap en het belang van wetenschap als de oplossing alle kleine en grote problemen lopen als een rode draad doorheen de expo.

Rollercoaster en houten tijger

Visueel pareltje

Een streling voor het oog: dat is het minste dat je van Xplora kan zeggen. Kleine én grote kinderen zijn steevast onder de indruk van de grote houten dieren, de rollercoaster, de kleurrijke snoepfabriek, de realistische weerset met green key…

Ontdek het zelf

Om te ontdekken waarom Xplora echt de moeite waard is, kom je best even naar Technopolis. Daar kan je alle interactieve opstellingen eigenhandig uitproberen. Wedden dat je zelf nieuwe talenten ontdekt?

Moet je weten

Beschikbaar vanaf eind 2023
Xplora heeft een oppervlak van 826 m².
Interesse? Eens langskomen? Neem contact op met Suzanne Verheyen.

Deze expo’s kunnen je ook interesseren