Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/‚Äčof je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Waterzone wordt verbouwd tot nieuwe zone

Onze waterexperimenten krijgen een nieuwe plek
8+

Tot ziens, Waterzone!

Onze Waterzone werd verwijderd om plaats te maken voor een gloednieuwe zone die in het voorjaar van 2021 zal openen. Onze beste opstellingen uit de Waterzone worden tijdelijk opgeborgen. Tegen eind 2022 krijgen ze een mooi plekje in het tegen dan vernieuwde en uitgebreide Kinder-doe-centrum.

Ontdek al onze toekomstplannen!

Welkom, nieuwe zone!

Vanaf het voorjaar van 2021 tonen we je in een gloednieuwe zone dat Vlaanderen een broedplaats is voor wetenschappelijke en technologische innovatie. We laten je ook zien hoe deze innovaties vroeg of laat een belangrijke rol in jouw leven spelen.

Voor deze zone werken we samen met bedrijven en onderzoeksinstellingen (onze partners). Zo sta je binnenkort in Technopolis oog in oog met de wetenschap en technologie van de toekomst!

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.