20
Navigeer dropdown

Op zondag 27 november vindt de zesde Dag van de Wetenschap plaats – het grootste wetenschappelijke evenement van het land. Op die dag kan iedereen proeven van wetenschap en technologie van bij ons. Jongeren krijgen de kans om zich te verdiepen in wetenschap en technologie en worden zo geprikkeld om later zélf een wetenschappelijke of technische richting in te slaan.

 

Wat gebeurt er allemaal?

Op de Dag van de Wetenschap ontdekken de bezoekers dat alles – maar dan ook echt álles – te maken heeft met wetenschap en technologie. Bezoekers van de Dag van de Wetenschap kunnen labo’s en innoverende bedrijven bezoeken, naar hartenlust experimenteren in universiteiten en hogescholen, workshops en demo’s volgen in doe-centra en sterrenwachten, ...

Hoe kunt u meedoen?

Simpel: door uw deuren open te zetten en uw bedrijf of instelling in de schijnwerpers te plaatsen of samen te werken met (lokale) partners om op (een gemeenschappelijke) locatie activiteiten aan te bieden. Door aan iedereen te laten zien wat u kunt en hoe u innoveert. Want zo inspireert u jongeren voor een toekomst in de wetenschap en technologie. Misschien wel voor een succesvolle toekomst in uw bedrijf of instelling!

Waarom deelnemen?

  • Versterk jouw imago van innoverende, wetenschappelijke instelling bij een geïnteresseerd publiek.
  • Wek belangstelling en verwondering op voor het wetenschappelijk onderzoek en de technologische innovaties in jouw instelling.
  • Waardeer jouw personeel: op de Dag van de Wetenschap krijgt jouw personeel erkenning, waardering en begrip van de bezoekers.
  • Verzorg jouw public relations: een uitstekende manier om de voor jou belangrijke doelgroep te bereiken.
  • Richt jou tot een breed publiek: toon aan een breed publiek wat wetenschappelijk onderzoek en innovaties betekenen in het dagelijks leven.
  • Ondersteuning verzekerd: je kan op de organisaties rekenen voor promotionele ondersteuning.
  • Een mediacampagne bezorgt jou bovendien visibiliteit en garandeert dat je bezoekers over de vloer krijgt. Die extra aandacht krijg je helemaal gratis. Je hoeft geen deelname of inschrijvingsgeld te betalen.
  • Om de Dag van de Wetenschap vlekkeloos te laten verlopen bezorgen we jou een pakket met gratis promotiemateriaal (affiches, spandoeken, flyers ...). Een ideale manier om jouw deelname bekend te maken.

Meer info? Klik hier

Schrijf je nu in met link naar http://www.dagvandewetenschap.be/voor-bedrijven/inschrijven

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.