slide

Laat je inspireren door...

Van modeshows, tot gerenommeerde beurzen of gezellige winterbarbecues: je kan het zo gek niet bedenken of andere bedrijven organiseerden het al in Technopolis! Zo zie je maar dat we in Technopolis niet aan ons proefstuk toe zijn. Laat je inspireren door andere bedrijven die hun event in Technopolis organiseerden. Heb je nog andere originele ideeën? Laat het ons weten! We kijken ernaar uit om ze samen met jou te realiseren.

Fashion statement van Damart

Op 24 januari werden, tijdens een modeshow van kledinglabel Damart, twee zaken nog eens extra duidelijk gemaakt: één - Damart gaat volop voor hippe, modieuze kleding, en twee - bij Technopolis kun je terecht voor  heel wat meer dan ‘proefjes en wetenschap’ alleen. 

Dat bleek tijdens de voorstelling van de gloednieuwe zomercollectie van Damart in zaal Einstein. Tafels en stoelen gingen er aan de kant en maakten plaats voor een heuse catwalk, waarop de Damart-medewerkers zélf de zomerse outfits showden. Meteen het bewijs dat Damart een toegankelijk vierseizoenen-merk is én dat Technopolis zich voor alle type events leent!

Nog vragen?

phone 015 34 20 20 mail event@technopolis.be

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.