slide

Sinterklaasfeest

Nodig de Sint uit op jouw evenement

De lieve goede Sint komt maar één keer per jaar met zijn stoomboot vanuit Spanje naar ons land en dat vraagt voor een heus feestje! Zoek niet verder naar een locatie, want Technopolis is dé plek bij uitstek waar kinderen de tijd van hun leven kunnen beleven.

Kies de formule die best bij je evenement past!

Vind je toch niet helemaal wat je zoekt tussen deze formules? Geen probleem, dan zorgen we samen voor een formule op jouw maat. Op verzoek kunnen Sint en Piet ook een mondje Frans, Engels of... spreken.

img

Ontmoet de Sint

Kinderen ontmoeten om de beurt de Sint en zijn trouwe rechterhand Piet. Indien je wil, kunnen (brave) kinderen tijdens dit ontmoetingsmoment een pakje in ontvangst nemen.

img

Spectaculaire Sintshow

Boek een Sintshow met visuele illusies, interactieve spelletjes, straffe trucs en een muzikale discofinale! Deze unieke show vindt plaats tegen een prachtig decor en wordt jaar na jaar vernieuwd.

img

Pret met Zwarte Piet(en)

Nodig één of meerdere Pieten uit en je feestje kan niet meer stuk! Deze animatie kan je ook boeken als wachtrij-animatie in combinatie met "Ontmoet de Sint".

img

Kinderworkshops

Laat jonge feestbeesten de handen uit de mouwen steken tijdens een leuke kinderworkshop. Er zijn meerdere formules mogelijk!

img

Sintdecor

De sfeer op je evenement is pas compleet met de juiste troon en decoratie. Verras je gasten en laat ons weten hoe wij jouw Sintfeest kunnen pimpen!

Nog vragen?

phone 015 34 20 20 mail event@technopolis.be

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.