Navigeer dropdown

Nee, dit jaar moet je voor de teambuilding niet kiezen tussen nog maar eens paintballen, kajakken op de Dijle of wandelen door Mechelen. Want dit jaar kom je voor jouw teambuilding naar Technopolis. Origineel, tot in de puntjes verzorgd en perfect voor je budget.

Nog maar eens kajakken op de Dijle? Of paintballen met het team? Je  hebt het wel gehad met die klassieke teambuildings. En, veel belangrijker, jouw team ook. Kom daarom dit jaar met zijn allen naar Technopolis. Dan creëren we een teambuildingdag op maat van jouw  bedrijf. Met een teambuildingdag in Technopolis stijg je gegarandeerd met stip in de pop poll van jouw medewerkers en collega’s! 

Teambuildingdag in Technopolis

We stellen alvast deze 2 ingrediënten voor om jouw teambuildingdag in te kleuren:

img

‘The Exciting Science Quiz’

Start jouw teambuilding met ‘The Exciting Science Quiz’. Niets beter voor een teambuilding dan een wedstrijdje als opwarmer. Tijdens onze interactieve doe- en denkquiz voeren jouw teams experimenten uit en beantwoorden ze vragen via digitale stemkastjes. Nagelbijtend spannend en perfect voor de sfeer!

Prijs: € 350
Duur: 1 uur
Locatie: Einstein / Kegel

img

Bedrijvenrally

Trek in team op ontdekking door Technopolis! Je hebt geen gps nodig bij deze experimenten-rally. Maar des te meer gezond verstand en twee handige handen die je ook écht uit de mouwen moet steken. Want zodra jouw teams opgedeeld zijn in kleine groepjes (en wij het verrassend wetenschappelijk startschot gegeven hebben), ga je op ontdekkingstocht in de Technopolis-tentoonstellingsruimte. Wie zijn experimenten het best uitvoert en met de meeste juiste antwoorden terugkeert, wint de rally!

Prijs: €15 per persoon (exclusief toegang tot de tentoonstellingsruimte)
Duur: 1u30 à 2 uur
Locatie: Tentoonstellingsruimte

Vul jouw Teambuilding aan met extraatjes

Deze 2 vaste teambuilding-formules kunnen aangevuld worden met 2 extraatjes. Want tijdens de pauze van jouw  teambuilding nemen jou en jouw  team  wellicht graag even tijd om onderuit te zakken en de actie aan iemand anders over te laten. Geen betere invulling van je  pauze dan het bijwonen van onze befaamde wetenschapsshow of een knaller van een demo! Of ga 'all the way' en opteer voor beide!

img

Wetenschapsshow

Technopolis ademt wetenschap. En jouw evenement doet dat straks ook. Want van de tablets waarmee je werkt tot de drankjes die je bestelt, alles is wetenschappelijk gekleurd. En onze edutainer trakteert jouw gasten op enkele spectaculaire experimenten en proeven in onze legendarische wetenschapsshow!

Prijs: € 250
Duur: 45 minuten
Locatie: Einstein / Kegel

img

Demo

Wetenschap is het leukst als je het écht in actie ziet. Symfonische wijnglazen? Vorken met een merkwaardig evenwichtsgevoel? Pingpongballen met verborgen krachten? Onze demonstraties zorgen gegarandeerd voor grote ogen bij jouw  teams. Wedden dat zij na afloop met deze huis-, tuin-, en keukenexperimenten zélf willen uitpakken tijdens een feestje?

Prijs: € 200
Duur: max 1 uur
Locatie: Afhankelijk van waar uw catering doorgaat.

Praktisch

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 7 tot 700 man, en we passen ons programma graag op maat aan. Om beschikbaarheid te garanderen, vragen wij je om voor weekend- en feestdagen minimum 2 maand op voorhand een optie te plaatsen. Voor gewone weekdagen kan dit tot minimum 1 maand voor het evenement. 

phone 015 34 20 00 mail event@technopolis.be
img

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie! Onze afdeling Evenementen bespreekt graag jouw wensen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.