slide

Teambuildingtoppers!

Boek nu Escape game 'The Lock' of onze droneteambuilding 'Fun with drones'

Nee, dit jaar moet je voor de teambuilding niet kiezen tussen nog maar eens paintballen, kajakken op de Dijle of wandelen door Mechelen. Want dit jaar kom je voor jouw teambuilding naar Technopolis. Origineel, tot in de puntjes verzorgd en perfect voor je budget. Samen creëren we een teambuildingdag op maat van jouw bedrijf. Zo stijg je gegarandeerd met stip in de pop poll van jouw medewerkers en collega’s!

Kies uit 4 unieke formules

img

Escape game 'The Lock'

Krijg je maar geen genoeg van escape games of wil je je er graag voor de eerste keer aan wagen? Nodig dan je personeel uit voor onze escape game ‘The Lock’. De deelnemers splitsen zich op in teams en hebben 60 minuten de tijd om een kist te openen. Aan de hand van een tablet en een koffertje vol benodigdheden moeten ze het slot trachten te ontcijferen. Lukt het hen niet om de kist tijdig te openen, dan wordt de inhoud van de kist vernietigd.

60 minuten vol breinbrekers en augmented reality zijn de benodigdheden voor een spannende teambuilding!

I.s.m. Ontpop Mechelen

Duur: 60 minuten
Aantal personen: 12 tot 100

img

Fun with drones

Heb je altijd al eens willen leren vliegen met een drone of je droneskills willen testen op een parcours? Dat kan tijdens een droneteambuilding! Onze zaal Einstein wordt omgebouwd tot een heus hindernissenparcours waarin je het kan opnemen tegen je collega’s in verschillende dronespelletjes. Is een gewoon parcours niet spannend genoeg voor jou, dan kan je experimenteren met een First Person View bril om het extra uitdagend te maken.

Duur: 2 uur à 2u30 
Locatie: Einstein
Aantal personen: 10 tot 120

img

Bedrijvenrally

Trek in team op ontdekking door Technopolis! Je hebt geen gps nodig bij deze experimenten-rally. Maar des te meer gezond verstand en twee handige handen die je ook écht uit de mouwen moet steken. Want zodra jouw teams opgedeeld zijn in kleine groepjes (en wij het verrassend wetenschappelijk startschot gegeven hebben), ga je op ontdekkingstocht in de Technopolis-tentoonstellingsruimte. Wie zijn experimenten het best uitvoert en met de meeste juiste antwoorden terugkeert, wint de rally!

Duur: 1u30 à 2 uur
Locatie: Tentoonstellingsruimte
Aantal personen: 15 tot 80

img

‘The Exciting Science Quiz’

Start jouw teambuilding met ‘The Exciting Science Quiz’. Niets beter voor een teambuilding dan een wedstrijdje als opwarmer. Tijdens onze interactieve doe- en denkquiz voeren jouw teams experimenten uit en beantwoorden ze vragen via digitale stemkastjes. Nagelbijtend spannend en perfect voor de sfeer!

Duur: 1 uur
Aantal personen: 20 tot 300

Combineer je teambuilding met...

een wetenschapsshow en/of demo!

Een edutainer trakteert jou en jouw gasten op allerlei proeven en demonstraties vol spectaculaire experimenten. Stuk voor stuk originele en spannende wetenschappelijke extraatjes die jouw evenement echt uniek maken.

Ideaal voor tijdens de pauze van je workshop of teambuilding, want tijdens onze wetenschapsshow of demo mag je zelf lekker onderuit zakken en laat je de actie even aan iemand anders over.

Praktisch

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 7 tot 700 personen en we passen ons programma graag op maat aan.

Om beschikbaarheid te garanderen, vragen wij je om voor weekend- en feestdagen minimum 2 maand op voorhand een optie te plaatsen. Voor gewone weekdagen kan dit tot minimum 1 maand voor het evenement. 

phone 015 34 20 20 mail event@technopolis.be
img

Vraag vrijblijvend een offerte voor je teambuilding aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke locatie voor jouw teambuilding. Samen bekijken we al jouw wensen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.