slide

Show of demo

Trakteer je gasten op waanzinnige experimenten

Wat ons onderscheidt van alle andere locaties? Onze legendarische wetenschapsshows en demonstraties! Kleur jouw evenement in met een wetenschapsshow- of demo. Een edutainer trakteert jou en jouw gasten op allerlei proeven en demonstraties vol spectaculaire experimenten. Stuk voor stuk originele en spannende wetenschappelijke extraatjes die jouw evenement echt uniek maken.

img

Show

Tijdens de wetenschapsshow maken we je gasten via enkele spectaculaire experimenten wegwijs in de wondere wereld van wetenschap en technologie. Onze edutainer verbluft met vijf demonstraties of proefjes (en durft soms wel eens een proefkonijn uit het publiek bij zich te roepen). Klaar om van de ene verbazing in de andere te vallen?

Prijs: € 250
Duur: 45 minuten
Locatie: Einstein / Kegel

img

Demo

Onze edutainer rolt tijdens de pauze zijn demokar enthousiast in de richting van de gasten en trakteert ze op een indrukwekkende demo. Een verrassend wetenschappelijk intermezzo waardoor de aanwezigen gegarandeerd grote ogen trekken.

Prijs: € 200
Duur: max 1 uur
Locatie: Afhankelijk van de locatie van je catering

Praktisch

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 7 tot 700 personen en we passen ons programma graag op maat aan.

Om beschikbaarheid te garanderen, vragen wij je om voor weekend- en feestdagen minimum 2 maand op voorhand een optie te plaatsen. Voor gewone weekdagen kan dit tot minimum 1 maand voor het evenement.

phone 015 34 20 20 mail event@technopolis.be

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.