Ontdek onze 12 zalen!

Geniet in juli en augustus van onze za(a)lige zomerkorting: -50% op alle zalen!

Organiseer een evenement in juli of augustus en ontvang een za(al)ige korting van 50% op de huur van je zaal! Kies uit ons uitgebreid aanbod van 12 zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is!

Deze zomer 50% korting op alle zalen!

Ook tijdens de zomervakantie zijn er redenen genoeg om de koppen bij mekaar te steken op een unieke locatie of om een originele teambuilding te organiseren.

Wil je nog een reden om je evenement, vergadering, teambuilding... in juli of augustus te organiseren? Wat dacht je van een za(a)lige zomerkorting van 50% op de huur van je zaal! Boek dus nu en doe gouden zaken.

Ontdek al onze zalen

Hieronder krijg je een overzicht van alle zalen die je kan huren en hun capaciteit per opstelling. Klik op een zaal naar keuze en ontdek de mogelijkheden. Bekijk gerust ook ons grondplan.

Polyvalente ruimtes

Het auditorium

Vergaderzalen

Break-out zones

Nog vragen?

phone event@technopolis.be mail 015 34 20 20

"Vanuit de grond van ons hart: BEDANKT!"

De events van de voorbije twee dagen in Technopolis Mechelen waren een groot succes. Met een zeer tevreden eindklant tot gevolg en uiteraard ook tot onze grote tevredenheid!

Mede dankzij jullie slaagden we erin om de gasten te verbazen en een topavond te bezorgen. We waren een team en streefden allen naar de perfectie.

Bert Knuts (Managing Director)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!

Wist je dat

  • Wist je dat we onze zalen helemaal kunnen aanpassen aan jouw evenement?
  • De noodzakelijke basisvoorzieningen vullen we aan met slimme audiovisuele oplossingen en knappe decoratiemogelijkheden: van een photobooth, over een foodtruck, tot een cocktail shakende barman! Alles is mogelijk.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.