Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Workshops in het Atelier

Sorry, het Atelier is tijdelijk gesloten... Tijdens de kerstvakantie is het terug open!

In het Atelier neem je de technologie letterlijk ‘in handen’ en til je je technische vaardigheden naar een hoger level. Er broeien steeds bangelijke ideeën in het Atelier! Momenteel is het Atelier voorlopig een tijdje gesloten. We zoeken naar een oplossing, zodat het Atelier permanent terug open kan. Tijdens de kerstvakantie openen we terug de deuren van het Atelier en stellen we jou voor een bijzondere uitdaging!

Uitdaging tijdens de kerstvakantie

Speciaal voor de kerstvakantie hebben we een bijzonder boeiende uitdaging voor jou bedacht! Op een lange tocht naar betere oorden kruist plots een ravijn of rivier je weg. Omlopen voor een veilige oversteek kan dagen kosten... Hoe denk jij aan de overkant te raken? Bouw je een brug? Of bedenk je een andere, vlugge, extremere of betere oplossing?

Ontwerp, bouw en test erop los! Deze keer is het aan jou om ons te verrassen met een of meerdere creatieve oplossingen! Fout bestaat niet en leren doe je alleen maar door (opnieuw) te proberen! 

Je mag aan de slag met alle tools uit ons Atelier om vorm te geven aan jouw wilde hersenspinsels. We zijn benieuwd! 

phone Tijdens de kerstvakantie, dagelijks van 10u30 tot 12u en van 13u tot 16u. Let op: Technopolis is gesloten op 25 december en op 1 januari.
img

Zin om toch al aan de slag te gaan?

In het Atelier zetten we je aan het nadenken.
En hoe!

Bereid je mentaal voor op je bezoek aan het Atelier van Technopolis  en speel  online eens

Iedereen kan creëren!

Wil je thuis ook aan de slag met de software uit de computerzone van het Atelier, neem dan eens een kijkje op:

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Wist je dat?

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket! Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.