Technopolis is gesloten
slide

Workshops in het Atelier

Ga onze creatieve uitdaging aan of experimenteer met geluid tijdens de paasvakantie!

In het Atelier neem je de technologie letterlijk ‘in handen’ en til je je technische vaardigheden naar een hoger level. Tijdens de paasvakantie is het Atelier élke dag open, ook op Pasen en paasmaandag. Afhankelijk van de dag van je bezoek kan je onze creatieve uitdaging aangaan of experimenteren met geluid.

Uitdaging tijdens de paasvakantie

Voor de paasvakantie hebben we een bijzonder boeiende uitdaging voor jou bedacht! Op een lange tocht naar betere oorden kruist plots een ravijn of rivier je weg. Omlopen voor een veilige oversteek kan dagen kosten... Hoe denk jij aan de overkant te raken? Bouw je een brug? Of bedenk je een andere, vlugge, extremere of betere oplossing?

Ontwerp, bouw en test erop los met behulp van de tools in het Atelier! Deze keer is het aan jou om ons te verrassen met een of meerdere creatieve oplossingen! Fout bestaat niet en leren doe je alleen maar door (opnieuw) te proberen!

phone Tijdens de paasvakantie op 6/04, 7/04, 11/04, 12/04, 13/04, 14/04, 15/04, 16/04 en 17/04 (telkens van 10u30 tot 12u en van 13u tot 16u)
img
img

Experimenten met geluid

Tijdens de paasvakantie nemen twee studenten van Thomas More gedurende een aantal dagen het Atelier over. Terwijl jij experimenteert met geluid, experimenteren zij met verschillende instructiemethodes. Klinkt leuk voor iedereen, nietwaar?

phone Tijdens de paasvakantie op 8/04, 9/04, 10/04, 18/04, 19/04, 20/04, 21/04 en 22/04 (telkens van 10u30 tot 12u en van 13u tot 16u).

Praktisch

  • Doelgroep: vanaf 8 jaar
    Tikkeltje te jong? Als mama, papa, oma, nonkel... (of een andere volwassene) je helpt, dan kan je ook deelnemen.
  • Capaciteit: liefst onbeperkt natuurlijk, maar in werkelijkheid kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers tegelijk aan een workshop deelnemen . Zo kunnen we iedereen de nodige aandacht geven!
  • Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket
  • Locatie: het Atelier
phone Het Atelier is tijdens de paasvakantie élke dag (ook op Pasen en Paasmaandag) open van 10u30 tot 12u en van 13u tot 16u.

Download onze gratis app

Wil je tijdens je bezoek weten wat precies waar en wanneer plaatsvindt? Download dan onze gratis app. 

Zo mis je voortaan geen enkele demo, show of workshop en kan je een lijst met favoriete opstellingen aanleggen. Ga recht op je doel af via de handige kaart waarop je kan in- en uitzoomen. Dankzij onze app verloopt je bezoek nog vlotter en mis je geen minuut experimenteerplezier!

img

Download nu de app via

Download app Technpoolis via App Store     Download app Technopolis via Google Play Store

Zin om al aan de slag te gaan?

In het Atelier zetten we je aan het nadenken.
En hoe!

Bereid je mentaal voor op je bezoek aan het Atelier van Technopolis  en speel  online eens

Iedereen kan creëren!

Wil je thuis ook aan de slag met de software uit de computerzone van het Atelier, neem dan eens een kijkje op:

Wist je dat?

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket! Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.